Ipari sátor minden mennyiségben online!

Úgy tűnik, hogy az üzemében vagy gyártóüzemében mindig kifogy a hely? A gravettinél van egy egyszerű megoldásunk erre a túlságosan gyakori problémára – ideiglenes sátorszerkezetek hozzáadását biztosíthatjuk a cég ingatlanához.

Ipari sátor rendelhető a gravetti.hu weboldalra látogatva, ezért itt a helye nálunk ha ön is éppen ipari sátor keresőben van. A gravettinél több élve foglalkozunk a vállalkozások számára a legjobb minőségű sátrak biztosításával. Nem számít, milyenek az igényei, vagy mekkora helyet szeretne bővíteni, van egy ipari sátrunk, amely megfelelő gyártó vagy ipari vállalata számára. Forduljon hozzánk még ma, ha többet szeretne megtudni arról, hogyan segítheti vállalkozása növekedését. Amikor felveszi velünk a kapcsolatot, több kérdést is felteszünk Önnek, hogy megismerjük vállalkozása speciális igényeit. Megkérdezzük, hol kell felállítani a sátrat – például füvön, kavicson vagy betonon – és hány alkalmazottnak kell hozzáférnie ahhoz, hogy megértse, mi a négyzetméteres igény. Sok esetben egyetlen átlátszó fesztávolságú szerkezet jól működik, de ha a gyár vagy üzem nagy, javasolhatjuk a sátorszerkezetek kombinációját. A szükséges sátor vagy sátrak típusától függően profi csapatunk segít a helyszínrajz elkészítésében. Ez magában foglalja a sátor méretét, alakját és alaprajzát.

A tiszta fesztávolságú szerkezetek a legnépszerűbb és legkeresettebb árukészletünk. Tökéletesek a hosszú távú telepítéshez, mert masszív alumínium vázzal rendelkeznek, oszlopok nélkül. Ez akadálymentes belső térhez vezet, amely lehetővé teszi az alkalmazottak szabad mozgását a sátor körül. Ezek a szerkezetek robusztusok, és úgy gyártották őket, hogy ellenálljanak a 90 mérföld/órás széllökéseknek, miközben az embereket, a kellékeket és a felszereléseket vésik az esőtől és a hótól. További részletekért és rendelésért nézzen be a gravetti.hu-ra.