iPhone 12 Pro Max áttekintés

A 12 Pro Max kialakítása tükrözi a 2020-as iPhone 12 többi készülékének dizájnját: van egy új lapos váza, amely sokkal iparibbnak tűnik, és kissé kevésbé kényelmes tartani, mint a tavalyi modellt.

[wp_ad_camp_1]

Ugyanakkor prémium megjelenésű, lágyabb színekkel díszítették, és rajongunk a szélén lévő fényes fém peremért (annak ellenére, hogy ez egy igazi ujjlenyomat-mágnes). Míg az iPhone 12 Pro Max valójában csak nagyon kis összeggel drágább, mint a tavalyi 11 Pro Max, az OLED kijelző körüli kereteket összezsugorították, hogy az Apple 6,7 hüvelykre növelhesse a képernyő méretét. A képek tisztábbak és jobban láthatók a nagyobb kijelzőn, a mindennapi használat során többet láthat egy weboldalról vagy képről – filmnézés szempontjából pedig ez a valaha volt legjobb iPhone. Ez az egyik legjobbtelefon jelenleg a piacon, amely mind a színes jeleneteket, mind a finomabb hangokat könnyedén képes megjeleníteni.

Az új iPhone 12 Pro Max fő funkciója a fényképezőgép-tömb: három kamera létezik, mindegyiket jobb képfeldolgozóval frissítették. Míg a kamera blokk a telefon hátuljából jobban kiemelkedik, mint a legújabb iPhone készülékeknél, a fő 12MP-s érzékelőt tovább fejlesztették, hogy sokkal több fényt vegyen fel, és a képfeldolgozáson is javítottak. Tesztjeink során azonban a 12 Pro Max nem volt olyan messze az iPhone 12 Pro fényképezőgép-teljesítményétől, ami meglepő volt – a képek összességében tisztábbak és fényesebbek voltak, mint a 12 Pro Max esetében, de nem annyira észrevehető ez. Ha ön kezdő filmkészítő, azt mondanánk, hogy mindenképpen érdemes megnézni a 12 Pro Max készüléket – 4K és 60 képkocka/másodperces Dolby Vision-felvételeket készít, tehát ha tartalomkészítőként tevékenykedik vagy olyan telefont keres, amely kiváló minőségű felvételeket képes rögzíteni, a 12 Pro Max biztosan képes erre.