iPhone 7 Plus áttekintés

Az iPhone 7 Plus most a legolcsóbb nagyképernyős iPhone, amelyet az Apple még mindig értékesít, így továbbra is népszerű választás annak ellenére, hogy kétszer cserélte ki az iPhone 8 Plus, majd a modern Apple telefonok még nagyobb kijelzője, amely a legújabb iPhone 12 Max.

[wp_ad_camp_1]

Sőt, az iOS 14 összes előnyével frissítették, beleértve a widgeteket, a Dark Mode-ot és számos alkalmazásfrissítést, így az összes szoftvert megkapja amelyeket a legdrágább iPhone-okban is. Annak ellenére, hogy a hagyományos iPhone-kivitel 2021-ben nem fogja elkápráztatni, a 7 Plus új Touch ID otthoni gombpadot hozott létre mozgó alkatrészek nélkül és vízálló kialakítással, amely nyugalmat ad Önnek. Kevésbé törhető, mint a korábbi iPhone-ok, különösen, ha párosítja egy iPhone 7 Plus tokkal. Bevezetése óta szintén jelentősen leértékelték, így az iPhone 7 Plus az egyik legolcsóbb Apple telefon, amely a legfrissebb iOS 14 rendszert futtatja. Bár az Apple már nem értékesíti közvetlenül, mégis számos kiskereskedőnél megvásárolhatja az iPhone 7 Plus telefont. Az akkumulátor nagyobb telefonoknál mindig jobb lesz, tekintettel a nagyobb kapacitásra, de a kamera meglepetés volt az induláskor. Az Apple kettős objektívű fényképezőgépet adott hozzá, tudatosan törekedve arra, hogy az iPhone 7 Plus egy egészen más választás legyen.

A 7 Plus jobb a két 2016-os iPhone közül, még akkor is, ha nem mozdult ugrásszerűen a teljes iPhone 6S Plus megjelenéshez képest, és olcsóbb, mint az iPhone XR. Győződjön meg róla, hogy összehasonlítja az árakat az új iPhone SE 2020 készülékkel, amely fizikailag megegyezik vele, de sokkal aktuálisabb chipsettel rendelkezik (és így az iOS-frissítéseket még évekig megkapja). Könnyű megkülönböztetni az iPhone 7 Plus-t az elődeitől eltekintve, mivel ez az egyetlen olyan iPhone, amely két kamerát tart a hátulján.