Utazás okosan az axa-assistance-el!

A következő néhány sor tekinthető tippeknek vagy trükköknek a pénzmegtakarításhoz, a kényelmes utazáshoz, a biztonság megőrzéséhez és mindenekelőtt a nagyszerű utazási élményhez. Ezt nevezzük okos utazásnak.

[wp_ad_camp_1]

Utazás okosan az axa-assistance.hu vihető véghez, és ha rengeteg hasznos tippet olvasna, akkor itt a helye nálunk. Ezen utazási tippek egy részét utazási szakemberektől és kliensektől szereztük be, akikkel találkoztunk. Az egyik ilyen tipp az, hogy mindig legyen önnél egy toll. Ez az egyik legegyszerűbb utazási hack, mégis elfelejtjük, amíg nem késő. Tartson tollat ​​a kézipoggyászában vagy a zsebében, amikor felszáll. Ügyeljen arra, hogy ülve is elérhesse, ezért ne tegye a felső poggyászba, ha van ablakos ülése. Ha olyan országokba utazik, ahol kitöltött bevándorlási kártyákra van szükség, repülés közben töltse ki azt. Ezután szánhat időt a járat számának, a szálloda címének, az útlevél számának stb. megadására. Előfordulhat, hogy a bevándorlási sor végénél ragad le, ha megvárja, amíg leszáll az űrlap kitöltéséhez.

Vigyen magával univerzális töltőt: nagyszerűen csatlakoztathatja számítógépét, telefonját, táblagépét és bármi mást, amire szüksége lehet a helyi áramellátáshoz, anélkül, hogy aggódna, hogy minden országban átalakítót vásárol. Bár ezek az univerzális tápegységek sok országban változnak, érdemes minden országhoz egyetlen ország (vagy országcsoport) adapterét is használni. Az univerzális adaptereknek szokása a törés (a mozgó alkatrészeknek köszönhetően), és az egyes országok adapterjei olcsók és könnyűek, tehát miért ne szállíthatna pluszban egyet vagy kettőt? További részletekért és információkért keresse fel az axa-assistance.hu-t és itt az utasbiztosításokról is többet tudhat meg, ami szintén az okos utazás része.