iPhone XS Max áttekintés

Az iPhone XS Max volt a legnagyobb okostelefon, amelyet az Apple valaha is kiadott, amikor 2018 szeptemberében piacra dobták. 6,5 hüvelykes kijelzővel, és a mostanra már ikonikussá vált felső képernyő-bevágással domináns jelenléte volt a kézben.

[wp_ad_camp_1]

Persze, ez már nem az Apple legújabb „Max” terméke, az iPhone 11 Pro Max veszi át ezt a helyet, de mégis lenyűgöző telefon. Gyors, nagyszerű kamerákkal és hosszabb élettartamú akkumulátorral rendelkezik, mint az Apple kínálatának legtöbbje. Az új Apple okostelefon arra késztette a technológiai óriást, hogy a termékkínálat egyszerűsítése érdekében az iPhone XS Max-ot elvette az üzletekből, de a kiskereskedőktől továbbra is elérhető – és olcsóbb áron, mint a piacra dobáskor. Míg az iPhone XS Max 6,5 hüvelykes kijelzőjével az akkori piacon a legnagyobb és legdrágább iPhone volt, méreteiben és költségében egyaránt felülmúlta a prémium Android termékeket. A telefon továbbra is az uralkodik.

Azok számára, akik útközben több képernyőre vágynak a videók és a játékok terén, az iPhone XS Max (és az újabb iPhone 11 Pro Max) kiterjedt kijelzője örvendetes kiegészítője lesz az Apple kínálatának, míg a prémium élményre vágyókat vigasztalja, hogy a kisebb iPhone XS mellett került piacra. És bár hiányzik belőle az iPhone 11 Pro Max valóban lenyűgöző éjszakai fotózása, az iPhone XS Max megtartja szinte az összes előnyét, amelyet örökölt a régebbi telefonoktól. Alacsonyabb költség mellett továbbra is egy nagyméretű iPhone-t kap, amely a legjobb iOS-t kínálja – és remek kijelzője van a média megterheléshez.  Az Apple már nem forgalmazza az iPhone XS Max készüléket, de amikor még megtette, akkor igen sokat kellett fizetni érte. Szerencsére a készüléket továbbra is megtalálja más kereskedőknél, szolgáltatóknál és hálózatoknál.