Japán legcsodálatosabb szállodái

A szétszórt lakosztálytól a kisebb luxushotelekig, amelyet egyszerre csak néhány órára bérel, Japán hihetetlen szállodákat kínál mindenkinek. Akár pár éjszakát tartózkodik itt, akár országszerte utazik, van olyan szálláshely, amely tökéletesen megfelel az Ön igényeinek. Íme néhány japán szálloda, amelyek mindegyike egyedi és emlékezetes.

[wp_ad_camp_1]

A kiotói Capsule Hotelben tartózkodás olyan, mintha egy éjszakát töltene egy futurisztikus űrhajón, és kétségtelenül ez egy olyan emlék lesz, amelyet soha nem fog elfelejteni. Kiwa belvárosában, a Kawaramachi vasútállomástól csupán egy rövid sétára található a Capsule Hotel amely gyönyörű berendezéssel rendelkezik. A világosfehér formatervezés a jellemző a legtöbb berendezésre, beleértve szekrényeket, zuhanyzókat és a fürdőszobákat. Noha kilenc órán belül távoznia kell, ha kívánja, a vendégek kérésre akár 17 órát is eltölthetnek a szállodában. Tokió közvetlen közelében található a Yamanashi prefektúra, ahol a Fujikawaguchiko Onsen Konanso található. Ez a szálloda a Kawaguchi-tóra néz.

Ez egy nyugodt és csendes célpont, amely a nyugalmat és a kikapcsolódást biztosítja. Választhat a hagyományos, minimalista japán vagy a nyugati stílusú szobák közül, amelyek közül néhány lélegzetelállító kilátást kínál a tóra. A vendégeknek a kültéri pezsgőfürdő lehetővé teszi, hogy csodálják a kilátást, miközben a meleg vízben áztatják magukat. A tea-társalgó és a vendég terasz úgy lett kialakítva, hogy csendes és természetes szépségű helyek legyenek, így ez tökéletes célpont a kikapcsolódásra és a város nyüzsgésétől való eltávolodásra. A magas színvonalú Hoshinoya Kyoto a Katsura folyó partján található, Kyoto népszerű Arashiyama kerületében. Annak ellenére, hogy a város központjában fekszik, a környezet erdős és a vendégek csak egy rövid sétára vannak a híres Arashiyama Bamboo-ligettől. A szobák karcsúk, modernek, de minimalisták, bambusz dekorációval és tatami szőnyegpadlóval vannak ellátva.