Hír tv műsorai elérhetők az interneten

A Hír TV egy hazai hírcsatorna, amely 2003 január másodikán jött létre, és azóta is nézhető a legtöbb hazai szolgáltatónál. Ha ön is kedveli a hírcsatornákat, akkor kapcsoljon ide, és garantáltan nem fogja megbánni.

[wp_ad_camp_1]

Hír TV műsorai elérhetőek a musor.tv weboldalon tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran ha önt is érdekelné, hogy milyen műsorokat tekinthet meg ma vagy éppen a hétvégén. A Hír TV-n olyan érdekes műsorokat nézhet, mint az Informátor, a Magyarország Élőben, a Plusz-Mínusz, vagy éppen a Hazahúzó. Az első nagy fejlemény a Hír TV életében 2007. március 15-én jött történt, amikor a Hír TV és a Magyar Nemzet napilap újabb rádióállomást indított a Lánchíd Rádió néven. 2007 szeptemberében a csatorna logóját átalakították és a program felépítését is módosították: új reggeli televíziós programot vezettek be, amely tartalmazott élő riportokat és informatív stílusú hírműsorokat.

Az elsődleges TV-műsor is frissült, új műsorok bevezetésével: Rájátszás, Vonalban, Civil kaszinó, Lapzárta, amelyben a műsorvezető és a vendégek a fő magyar napilapokban megjelent cikkekről beszéltek; Paletta, a közérdekű program; valamint a Panaszkönyv, amely a fogyasztóvédelemre koncentrált. A Hír TV nyomozási jelentéseket, politikai beszélgetési programokat, talk show-kat és reggel programokat is közvetít, ezért ha ezek érdekelnék, kattintson a musor.tv-re és megismerheti a kezdési időpontokat. Ezen felül a Hír TV olyan BBC műsorokat sugároz, mint a Riporterek és a Talking Movies magyar fordítással. Az aktuális műsorprogramról weboldalunkra kattintva olvashat, ahol az összes hazai hírcsatorna programját is megtekintheti. Weboldalunkon a teljes heti műsor is elérhető. A Hír TV-n az egyik legkedveltebb műsor a Troll, a Zöld övezet, valamint a Panaszkönyv.