Kényelmes pihenés és játék a kezeslábasban

Akár kényelmesen alszik a baba, akár játszik, a kezeslábas mindkét esetben nagyon hasznos. Ráadásul te is nagyon fogod kedvelni, hiszen nagyon egyszerű ráadni a gyerekre. A patentek félre kapcsolása miatt sem kell aggódni, ugyanis a cipzárral rendkívül egyszerű bánni és hamar kész lehetsz a kicsi öltöztetésével.

Kezeslábas tökéletes ruhadarab egy kis játékhoz vagy pihenéshez. A hosszú ujjú típusok ideálisak akár önmagukban hordva, de a tipegő hálózsákok alá is, ha szeretnéd, hogy babád kellemes melegben legyen egész este. A Talpas cipzáras pizsama a legkisebeknek készült, így újszülött kortól egészen fél éves korig lehet viselni. Az egyberészes pizsamák hetvennégyes mérettől száztízesig készülnek, így a kicsit nagyobbak is kényelmesen viselhetik. A patentet sokan nem szeretik, mert nagyon könnyű félre kapcsolni, különösen, ha az izgő-mozgó gyereken kell ezt a műveletet elvégezni. A liaabebe.hu webáruházban kapható kezeslábasok bambusz viszkóz anyagból készültek, melynek köszönhetően egész évben, vagyis télen-nyáron lehet viselni. A hőmérséklet szabályzó tulajdonságnak köszönhetően kellemes meleget biztosít télen, míg nyáron kellőképp hűvös. Ennek köszönhetően évszaktól függetlenül ideális viselet.

A testhez simuló szabás, illetve a rugalmas anyag által akár kisebb babára is könnyen rá lehet adni. Az egyberészes pizsama legnagyobb előnye, hogy a baba dereka az éjszakai mozgolódás vagy a játék hevében sincs kint, így nem kell attól tartani, hogy megfázik a kicsi. A kezeslábas a legkülönfélébb színekben, valamint mintákkal érhető el. Ha egy tartós, ugyanakkor hőszabályzó és nedvszívó képességgel rendelkező egyberészes, kényelmes ruhát szeretnél vásárolni gyermekednek, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a liaabebe.hu webáruházba!