Kiváló minőségű alga mentesítő granulátum, a zöld alga hatékony ellenszere

A kerti tó tulajdonosok számára az elszaporodó fonalalgák és zöld algák komoly fejtörést jelentenek. Azonban nem kell a csúnya, algás kerti tó miatt többé aggódni, ugyanis van hatékony megoldás a problémára. Ha Önt is zavarja az elszaporodó zöld és fonalalga, akkor ideje megismerni a Biobird algamentesítőt!

Zöld alga ellenszere egy nagyszerű termék, amely már tizenöt éve folyamatosan bizonyít a piacon. A kerti tó csodás látványt nyújt, ugyanakkor rendkívül kellemetlen, amikor a csodaszép tavat az elszaporodó alga csúfítja el. Ha a kerti tavon elszaporodik a zöld alga, akkor az egész tó egy csúnya, zöld, ragacsos masszához hasonlít. A fonalalga a kövekre is rátapad, sokszor még a kristálytiszta víz esetén is előfordul. Ez az egyik legrosszabb algafaj, hiszen egyszerű szűréssel nem lehet eltávolítani. Leginkább a tó falán és a köveken jelenik meg. Elsősorban az olyan részeken van jelen, ahol nincs kellően biztosítva a víz áramlás és a sekély tó vize nagyon hamar felmelegszik. Ha az algák már elszaporodtak, akkor sem kell elkeseredni, ugyanis szerencsére ebben az esetben is van megoldás!

A SUNI-KFT által forgalmazott algamentesítő granulátum egy olyan hatékony termék, amely csupán biológiai összetevőkből áll. Például nyomelemekből, élő organizmusokból és enzimekből. A granulátum alkalmazásával a letelepedett, kifejlődött algák elpusztíthatók, a granulátumban lévő természetes, tehát nem gén-manipulált nagy hatású mikroorganizmusok pedig lebontják őket. A BioBird algamentesítő granulátum tízezer liter tóvízhez elegendő. Nem csak a már kialakult, problémás szakaszban használható hatékonyan, hanem akár megelőző jelleggel is kiválóan bevethető. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a sunikft.hu webáruházba!