Klímaszerelés Vas megyében

Ha építkezik, és nem tudja, milyen fűtési rendszert telepíttessen álmai otthonába, érdemes átgondolni a klímás fűtés lehetőségét is. Kevesen vannak tisztában azzal a ténnyel, hogy a klímás fűtés ma már gazdaságosabb, mint a gázfűtés. Téli időszakban az áramszolgáltatótól úgynevezett H tarifát lehet igényelni, aminek jóval kedvezőbb a díjszabása, mint a sima áramdíjnak.

[wp_ad_camp_1]

Klímaszerelés Vas megye egész területén gyorsan kivitelezhető, csak meg kell találni a megfelelő szakembert. Tóth László évek óta telepít klímaberendezéseket magánszemélyeknek és ipari felhasználóknak egyaránt. Hívja időpontegyeztetés miatt a 06308428938-as telefonszámon. Ha fűtését klímával oldaná meg, érdemes légcsatornás berendezést telepíteni, amely alkalmas akár egy nagyobb emeletes ház klímatizálására is. A légcsatornás berendezések egy elosztó és légcsatornák segítségével képesek a levegőt bármely irányba eljuttatni. Egy beltéri egységgel a ház összes helyiségébe el tudjuk juttatni a megfelelő hőmérsékletű levegőt. Az ilyen készülék diszkrét, a beltéri egység legtöbb esetben rejtve marad.

Szinte hangtalan működésűek, hosszú élettartam jellemzi ezeket a készülékeket, a légcsatornázható klímák központi egységei nagy teljesítményűek és strapabíróak, akár ipari környezetben is felhasználhatóak. Hátránya, hogy ha különböző hőmérsékletet szeretnénk beállítani az egyes helyiségekben, akkor azt csak költséges kiegészítő beépítésével lehet megoldani. Ilyen esetekben inkább a multisplit klíma telepítése ajánlott, ahol egy külső egységhez több beltéri egység csatlakoztatható és egyedileg állítható be minden helyiség hőmérséklete. Ha tanácstalan, milyen típusú klímát válasszon, hívja Tóth Lászlót a 06308428938-as telefonszámon, segít a választásban is.