Kutyapóráz kedvezményes áron

Kutyapórázokra nagy szükség van abban az esetben ha sokszor szokta sétáltatni a házi kedvencet, hiszen ilyenkor nem lehet csak úgy szabadon engedni a kutyust az utcán. Webáruházunkban, a tapbar.hu-n rengeteg különböző színű színű, méretű és márkájú pórázt találhat, amelyekben egy közös van: mind tartós, strapabíró és nagyon magas minőségű. Bővebb leírást a kutyapórázokról weboldalunkra kattintva olvashat.

[wp_ad_camp_1]

Kutyapóráz végtelen mennyiségben és rendkívül kedvezményes áron kapható a tapbar.hu weboldalon, ezért ha ön is kutyapórázra vágyik, akkor ha tőlünk rendel nem fog csalódni a minőségben. A Flexi Comfort Compact 3 zöld színű kutyapóráz 5 méter hosszú, és elbír akár egy 15 kg súlyú kutyát is. A póráz könnyen kezelhető és hosszúra nyúlik a zsinórja is, ráadásul nem kényelmetlen a kutyáknak és nem irritálja a nyakukat sem. A póráz fényvisszaverős és színes anyagból készült. Ez a Flexi Comfort póráz könnyen kezelhető, strapabíró, tartósságát sokáig megőrzi, ezért egy ideig nem kell majd költeni egy új pórázra, hiszen ez sokáig bírni fogja a sétákat.

Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a magas minőségű kutyapórázokról, mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a tapbar.hu-t, hiszen itt megtekinthetőek lesznek az árak, a termékek illusztrációi, illetve a teljes kutyapóráz kínálatot is átböngészheti. Ha kérdések merülnének fel valamelyik kutyapórázzal kapcsolatban, akkor arra is van lehetősége, hogy feltegye nekünk ezeket, ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@tapbar.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 336 6029 telefonszámot és segítőkész csapatunk visszajelez majd minden kedves érdeklődőnek. Ha minket választ, akkor a villámgyors házhozszállítást is garantálni tudjuk önnek.