Kwadro kilincsek jelentik az ideális választást a háromrétegű szerkezetekhez

A PET-RO Nyílászáró nagyon fontosnak tartja, hogy minden ügyfél esetében a legjobb megoldást találja meg és megfelelő tippekkel, tanácsokkal lássák el a vásárlókat. Az egyik fontos javaslat, hogy háromrétegű szerkezetek, ajtók és ablakok esetében Kwadro kilincseket válasszon.

[wp_ad_camp_1]

A Kwadro kilincsekről ide klikkelve tudhat meg bővebb információkat! A Kwadro kilincsek viszonylag új szereplőnek számítanak a nyílászárók és kiegészítők piacán. A négyszögletes, modern megjelenéssel rendelkező Kwadro kilincsek tökéletesen beilleszthetők akár a látványos enteriőrökbe is. Ezek a kilincsek kiváló minőségű anyagból készülnek, ezért hosszú ideig megoldást jelentenek. Ráadásul a karbantartással sem kell törődni. A kilincs helyzete negyvenöt fokonként változtatható, aminek köszönhetően a lehető legpontosabb beállításra van lehetőség. A Kwadro kilincsek használhatók lakások, otthonok, közüzemi épületek és irodák esetében egyaránt. A márka a kifogástalan minőségre való törekvésről ismert. A tartósságra garanciát is vállalnak, ezért eredményesen alkalmazhatók ezek a kilincsek a háromrétegű szerkezetekhez.

A Kwadro kilincsek nehezebbek, mint a hagyományos darabok, így a legerősebb keretanyagokat használják hozzájuk. Ezáltal növelhető élettartamuk és ellenállóságuk. Nem repednek, nem változnak, nem törnek és nem is torzulnak. A szerkezetek esetében prémium kategóriás elosztósávokat alkalmaznak, amelyek minden külső behatásnak ellenállnak, beleértve az UV-sugárzást és az időjárást is. A kétrétegű megoldásokhoz képest a háromrétegű alternatívák sokkal energiahatékonyabbak. Alapvetően a Kwadro kilincsek kiváló választásnak bizonyulnak a háromrétegű szerkezetekhez. Bővebb információkért azt javasoljuk, hogy látogasson el a petro-nyilaszaro.hu weboldalra!