Lenovo Yoga 9i készülék áttekintése

A Lenovo Yoga 9i 2020 végének egyik erős, majdhogynem legjobb laptopja, így most megnézzük, mire képes az Intel Evo, miközben stílusosak és funkcionálisak maradnak. Bár ez egy kicsit drága laptop – különösen a magasabb kategóriájú specifikációk esetében – nehéz azt állítani, hogy az extra ráfordítás az árra nézve eléggé indokolt lenne.

[wp_ad_camp_1]

Nehéz vitatkozni a Yoga 9i dizájnjával, amely egyértelműen az egyik legstílusosabb laptop, amelyet idén láttunk, pedig a Dell XPS 13 (2020) és a Dell XPS 13 2-in-1 (2020) harcba szállt vele.  Teljesítményében a Yoga 9i 11. generációs i7-ese szinte minden mást felülmúl az idei évben, alig marad el az XPS 13-tól (2020) a 11. generációs Intel Evo processzor teljesítményével, de grafikai teljesítményét tekintve felülmúlja azt. Idén nem sikerült tesztelnünk a Dell XPS 13 2-in-1 készüléket egy 11. generációs Intel lapkával, Iris Xe grafikával, ezért nem tudjuk konkrétan megmondani, hogy a Yoga 9i mennyire megy jól szemben a rivális Dellel, de ennyit elmondhatunk: a Yoga 9i kétségtelenül szerepel a címvédő küzdelemben.

A laptop nyilvánvalóan nem hibátlan. 16:9-es képernyőaránya miatt a jegyzetelés némileg kellemetlenebb, mint egy 3:2 arányú 2-az-1-ben laptop esetében, például az Acer Spin 5 vagy az XPS 13 2-in-1 16:10 arányában. Ez is egy drága laptop, kezdő ára 1.299 dollár, tehát közepesen indul a 2-az 1-ben kategóriában, és csak drágább lesz, ha frissíti a specifikációkat. Ennek ellenére, tekintettel a teljesítményre, a kialakításra és a kiváló akkumulátor-élettartamra, a költség mindenképpen indokolt, mivel a kevésbé erős és kevésbé hatékony laptopok ugyanannyiba kerülhetnek, ha nem többe. Pontosabban fogalmazva, a Lenovo Yoga 9i megveri a piacon lévő bármely más 2-az-1-ben laptopot. A Lenovo Yoga 9i már kapható az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, az ausztrál kiadás hamarosan megjelenik, de jelenleg nincs meghatározva konkrét dátum.