Síutak kedvező áron

A tél a legalkalmasabb ahhoz, hogy egészségesebb testmozgást folytasson, és leadja ezeket a nem kívánt, ünnep utáni kilókat. Itt az idő a cselekvésre, nem kell teljesen elengednie magát ebben a szezonban! Fogja meg a családot, és irány a lejtő, ami szuper síelést biztosít, ez pedig egy igazi edzés a szabadban, amely nemcsak gyönyörű tájat és szórakozást kínál, hanem komoly egészségügyi előnyöket is.

[wp_ad_camp_1]

Síutak várnak mindenkire az invia.hu weboldalon, ezért ha kedvező áron szeretne síutat foglalni a téli szezonra, akkor itt a helye nálunk. A síelés nagyszerű szív- és érrendszeri gyakorlat, amely segíthet a családoknak komoly kalóriákat égetni és fogyni. Az óránként égetett végső szám a súlyon és jártasságon alapszik, de a kutatások szerint akár 266 kalóriát égethet el 30 perc síelés során. A kezdők extra kalóriaégetést kaphatnak, ha a sípálya helyett felfelé haladnak a lejtőn. A haladó síelők számára minél meredekebb a lejtő, annál több kalóriát égetnek el, mert a testnek keményebben kell dolgoznia az egyensúly fenntartása érdekében. Akár hiszi, akár nem, a hideg időjárás hozzájárul a hozzáadott kalóriaégéshez, mivel a test kénytelen keményebben dolgozni a saját testhőmérsékletének emelésén. Váltson tehát az edző termi edzésről a lejtős síelésre!

A síelés erősen megcélozza az alsó test izmait. A síelés a testet zömök helyzetben tartja, ami megerősíti a combhajlatókat, a bordákat és a farcsontot is. A síelés olyan izmokat is megdolgoztat, amelyeket esetleg nem használnak olyan gyakran. A síelés során a hasizom és a legfontosabb izomcsoportok kiegyensúlyozásának és bevonásának művészete rugalmasabbá teszi a testet. Segít csökkenteni az izomfeszültségeket és a rándulásokat is. A síelés különösen nagy mértékben javítja a rugalmasságot, mivel megköveteli a testtől, hogy gyakran és gyorsan változtasson irányokat.  Síutakat tehát az invia.hu weboldalon talál méghozzá a legjobb áron.