Samsung Galaxy S20 áttekintés

A Samsung Galaxy S20 miatt azt kérdezheti tőlünk, hogy „mi történt a Galaxy S11-gyel?” A Samsung kihagyott néhány számot a legújabb Galaxy S20 előtt, amely átveszi a 2019-es Galaxy S10 helyét. Noha zavaró ugrás lehet, jó oka van rá, mivel a Samsung rengeteget csomagolt egy készülékbe: hatalmas fejlesztésről van szó, különösen, ha szeretné megszerezni az első 5G-s telefonját.

[wp_ad_camp_1]

A Galaxy S20 olcsóbb és könnyebben kezelhető, mint testvérei, a Galaxy S20 Plus és a hatalmas Galaxy S20 Ultra, de ez nem azt jelenti, hogy ez olcsó vagy alacsony specifikációjú eszköz. Lehet, hogy a Samsung Galaxy S20 hosszabb ideig nem lesz a vállalat legújabb sztártelefonja, de itt van várható utóda, a Samsung Galaxy S21 a láthatáron, így ha ezt a telefont szeretné megvásárolni, érdemes szem előtt tartani, hogy hamarosan lecserélhető. A Samsung Galaxy S20 a következőket kínálja: 6,2 hüvelykes képernyő, gyors 120 Hz-es frissítési frekvenciával, 5G letöltési sebességgel (ha rendelkezésre áll), magas színvonalú kamerákkal a telefon mindkét oldalán, és nagy akkumulátorral a rendszer indításához. A kamera a Galaxy S20 másik kiemelkedő eleme, a Samsung rengeteg specifikációt emelt a hátsó részen. Mindhárom fő kamera tovább lett fejlesztve (beleértve a megnövelt pixelméretet is, hogy az éjszakai fényképezés javuljon, mivel több fény jut be), és van néhány szoftveres fejlesztés is az általános élmény javítása érdekében.

A teleobjektív még jobb, mint a Galaxy S10 készülékén, így kiváló minőségű háromszoros optikai zoom felvételeket készíthet, vagy egészen 30x-os digitális zoomig közelíthet. A Galaxy S20 Ultra fényképezőgép-specifikációja összességében magasabb, és a legtöbb ember elégedett lesz a telefonon lévő kamerával. A Galaxy S20 másik kiemelkedő eleme a 4000 mAh akkumulátor. Nagyobb, mint az S10 aksija, és azt tapasztaltuk, hogy az akkumulátor élettartama tipikus használat mellett is erős.