Madárriasztó vásárlása online jó áron!

Azok számára, akik nagyfrekvenciás ultrahangos galamb- és madárriasztót fontolgatnak, rendkívül fontos megerősíteni, hogy azon a területen, ahol az egységet használni kívánják, ne lakjanak denevérek. A denevéreket zavarhatja az ultra nagyfrekvenciás hang. Bűncselekmény, ha zavarják a lakóhelyeiket, vagy bármilyen módon megzavarják őket.

Madárriasztó kapható a sunikft.hu weboldalon, tehát nézzen be ide és többet megtudhat a madárriasztó kínálatunkról valamint a rendelésről. Az ultrahangos galamb- és madárriasztók olyan elektronikus eszközök, amelyek nagy hangmagasságú kibocsátást produkálnak, és ezt ultrahangnak nevezik. Az ultrahangos galamb- és madárriasztó rendszereket bevezették a kártevők elleni védekezési piacra, mivel az ultrahang túl magas hangú az emberi halláshoz, de a legtöbb madárfaj hallási tartományába esik. A legtöbb szonikus madárriasztó eszköz az emberi fül számára hallható hangot bocsát ki, és ezért emberi zavart okozhat, ha emberi lakóterületen használják. Az ultrahangos rendszerek sokféle helyen használhatók anélkül, hogy emberi beavatkozást kérnének, így ideális választás olyan területeken, ahol a zajjal kapcsolatos riasztás nem lehetséges. E szabály alól kivételt képezhet a nők és kisgyermekek esetében. Az életkor előrehaladtával az emberi fül elveszíti az ultrahang hallásának képességét, de egyes nőknél és különösen a fiataloknál az ultrahang a hallási tartományba esik, és jelentős kényelmetlenséget és fejfájást okozhat.

Ennek az lehet a hatása, hogy korlátozza az ultrahangos galamb- és madárriasztók használatát, ha galamb- és sirályirtásra használják városi területeken és ipari területeken. Bármelyik egységet is választja, meg kell értenie, hogy a hang, a villogó fények, a vészjelzések és a ragadozóhívások mind olyan zajt keltenek, amely hallható az emberi fül számára, viszont a madarakat sikeresen elűzik. Amennyiben többet tudna meg ezekről nem kell mást tennie mint fellátogatni a sunikft.hu-ra.