Maradjon fiatalos a Szőlőmag őrlemény – Szőlőmag kivonat által!

A sokoldalú szőlőmag őrlemény az öregedés elleni küzdelem vezető tápanyaga, ugyanis egyszerre védi és erősíti a kötőszövetet, emellett pedig még erős antioxidáns hatással is bír. A Szőlőmag őrlemény – Szőlőmag kivonat esetében a legnagyobb felfedezést a Kentucky Egyetem tette meg, amikor is bebizonyították, hogy laboratóriumi körülmények között a leukémiás sejtek elkezdték önmagukat elpusztítani a kivonat hatására.

[wp_ad_camp_1]

A webáruházunk által biztosított minőségi Szőlőmag őrlemény – Szőlőmag kivonat többek között olyan erős antioxidáns hatású összetevőket tartalmaz, mint a polifenolok, amelyekről tudni kell, hogy a szervezetben végbemenő rosszindulatú oxidatív folyamatok gátlását biztosítják, avagy a polifenol vegyületek által semlegesíti a szervezetben termelődő szabadgyököket. A csodás szőlőmag kivonat az E-vitaminnál hússzor erősebbnek hatást mutatott fel, amikor a kutatók a szennyezések semlegesítését tesztelték.

A kiváló Viniseera szőlőmag mikroőrlemény számos pozitív hatását leginkább annak köszönheti, hogy sokkal koncentráltabban adott benne minden antioxidáns vegyület, emellett tartalmaz rutin, kaempferol, kvercetin, antocianidok, rezveratrol, katechin, epicatechin, P1, P2, B1, B2, B3 tápanyagokat is.

A szőlőmag őrlemény, avagy a Szőlőmag őrlemény – Szőlőmag kivonat mindenki számára ajánlott, aki kemény fizikai munkát végez, aktívan sportol, aki érrendszerét akarja erősíteni, aki az ízületeit szeretné védeni, illetve azok számára akik az anabolizmus serkentésére keresnek megoldást. A Viniseera szőlőmag kivonat fogyasztása fontos még a városokban élőknek is és azoknak akik napi 8 órát irodában dolgoznak.

A Szőlőmag őrlemény – Szőlőmag kivonat külsőleg és belsőleg is alkalmazható, mindazok számára, akik fiatalosak akarnak maradni, aktív életet akarnak élni és fokozni akarják stressztűrő képességüket, egyszóval harmonikusabb életet akarnak élni!