Mi a lépcsőszőnyeg és miért éri meg használni?

Ha úgy dönt, hogy szeretné megakadályozni a lépcsőn való csúszkálást, akkor a legjobb lehetőség a lépcsőszőnyeg használata. A lépcsőszőnyegek olyan különálló szőnyegdarabok, amelyeket külön-külön el lehet helyezni minden egyes lépcsőfokon.

[wp_ad_camp_1]

A lépcsőszőnyeg jelentős előnye, hogy könnyen felszerelhetők és megakadályozzák az esetleges baleseteket, amelyet a sima csúszós felületű lépcső okozhat. A lépcsőszőnyegek felszerelése előtt az egyes lépcsőfokokat alaposan tisztítsa meg a portól vagy egyéb szennyeződésektől. Mérje ki a lépcsőfok és a lépcsőszőnyeg közepét is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy középre helyezi őket. Ezt követően vegye le a védőfóliát a lépcsőszőnyeg tapadó részéről, majd helyezze a szőnyegek darabjait a lépcsőfok felületére. Végül óvatosan nyomja rá a felületre a lépcsőszőnyeget a kezével, amíg teljesen meg nem tapad a felületen. A lépcsőszőnyeg másik nagy előnye, hogy lényegesen olcsóbb, mint a futó szőnyeg, és sokkal könnyebb tisztítani is. Könnyen eltávolítható és tisztítható, de ami a legfontosabb, hogy ha helyesen vannak felszerelve, a lépcsőszőnyegek tapadást biztosítanak és csökkentik a csúszás kockázatát. Ehhez azonban mindenképpen meg kell győződnie, hogy helyes a tapadása a lépcsőfok felületéhez!

Amennyiben Ön is úgy érzi, hogy eljött az ideje a lépcső csúszásmentesítésére, keressen minket bizalommal a szonyegshop.com webáruházban, ahol minden hasznos információt megtalál a kiszállítással, a vásárlással és a termékeinkkel kapcsolatban is. Ha kérdése lenne keresse kollégáinkat az info@szonyegshop.com email címen vagy hívja a +36 70 406 8000 telefonszámot, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére bármilyen kérdésben. Rendeljen online lépcsőszőnyeget nálunk, mert most mennyiségi kedvezménnyel juthat hozzá a termékeinkhez a legjobb áron!