Moto G Stylus 2021 áttekintés

A Moto G Stylus (2021) a Motorola második telefonja a 2020 elején piacra dobott és minden szempontból finomító Moto G Stylus családban (az Egyesült Államokon kívül Moto G Pro néven ismert). Ne számítson nagyszabású fejlesztésekre: bár ez a 2021-es Moto G telefonok speciális változata, testvéreit nem fogja felülmúlni.

[wp_ad_camp_1]

Ehelyett tekintélyes telefonról van szó, amely egyben a legkedvezőbb módja a párosított ceruzával ellátott telefon használatának. Nem ez az egyetlen megfizethető telefon, amelynek LG Stylo 5 kimenete van, bár ez a telefon 2019 közepén jelent meg, így a Moto G Stylus 2021 a tech generációk két évvel szinte fejlettebbé vált. A ceruzával kapcsolatban minden javult, letisztultabb megjelenéssel és a szoftver nagyobb funkcionalitásával rendelkezik. Ez még mindig a Samsung Note 10 Lite újabb és olcsóbb változata, ezért ne várjon fizikai gombokat a tartozékon vagy olyan divatos trükköket, mint például távvezérlőként történő használat – de ha jegyzeteket szeretne feljegyezni, fényképeket szerkeszteni, vagy csak egy tollat használna az ujja helyett, a Moto G Stylus továbbra is a legolcsóbb módja ennek. Természetesen nem a legolcsóbb Moto G telefon. De bár testvéreinek vannak meglepő kompromisszumai az árszint fenntartása érdekében, az új Moto G Stylus elődje minden részén javult – bár a legtöbb területen csak fokozatosan.

Végülis sok minden van itt, ami hasonló az előző telefonokhoz képest, de a frissítések megérik mindazoknak, akik modern, stylus funkcióval rendelkező telefont szeretnének – és jó, ha több szoftveres juttatást kapunk azok számára, akik szeretnek digitális tollal élni. Tekintettel arra, hogy a 299 dolláros ár gyakorlatilag nem változott az elődjeihez képest, a G Stylus ismét jó akciónak tűnik az olcsóbb telefonok között, hogy letisztult funkcionalitást nyújtson bárki számára, aki egy ilyen Moto G telefonra vágyik.