Eredetvizsga Nyíregyháza egész területén

Olyan sérült jármű esetében, amelyet még nem hoztak forgalomba, az előzetes eredetvizsgát el kell végezni a jármű alvázszámának megváltoztatása miatt, az alváz vagy karosszéria cseréje vagy műszaki javítása miatt. Emellett számos más tényező miatt is eredetvizsgát kell igényelni, amelyekről most többet tudhat meg.

[wp_ad_camp_1]

Eredetvizsga Nyíregyháza környékén elérhető a gmaxx.hu weboldalon ezért nem kell messzire mennie, ha mindent meg szeretne tudni az eredetvizsgáról, hiszen nálunk minden infót megtalál amire szüksége lenne.  Egy adott külföldi országból belföldi használatra behozott járművek esetében az előzetes eredetvizsgát mindenképpen el kell végezni. A hatvan napos időszak nem tartalmazza azt az időt, amely alatt a jármű a hitelességi ellenőrzést követő büntetőeljárás során a lefoglalás miatt a hatóság őrizetében volt. Akkor is el kell végezni, amikor egy használt járművet vásárol, vagy egy új járművet, a gyártó azonosító kártyája nélkül, és egy lassan mozgó járművet is vizsgáztatni kell vagy más olyan autót, amelyet korábban nem regisztrálta, és most hozzák először forgalomba. Az eladó vagy a vevő fizeti az eredetiségellenőrzés árát?

A jármű adás-vételének időpontjában megegyezés kérdése, hogy az eladó vagy a vevő viselje az eredetvizsga költségeit. A hiteles irat megszerzése mindkét fél érdeke, az eladó igazolja, hogy az eladásra szánt járművet nem lopták el, az iratait nem tették tönkre. A teszt azonban inkább a vevő biztonságát szolgálja. Ahelyett, hogy ellopott vagy manipulált autót vásárolna és így egy autócsalás áldozata lenne, a megtakarított pénzéért küzdhet az eredetiség vizsga által. Az ellenőrzés során vizsgálják a jármű dokumentumainak hitelességét, és magát a járművet alapos ellenőrzésnek vetjük alá. Amennyiben több információt tudna meg erről keresse fel a gmaxx.hu weboldalt.