Motul olajok az autó szolgálatában!

A Motul egy amerikai cég, melynek fő profilja a motorolaj gyártás. Méghozzá nem akármilyen motorolaj gyártás, hanem prémium minőségű. Így nem csoda, hogy számos autógyár keresi a Motul olajokat és beszállítói kapcsolatot ápolnak velük. Az autógyárak mellett az autótulajdonosok is előszeretettel vásárolnak Motul motorolajat!

[wp_ad_camp_1]

Motul olajok kiváló minőségű termékek, így, ha a márka termékét önti gépjárművébe, biztos lehet benne, hogy kiváló minőségű termékeket használ. Amerikai cég lévén, a Motul székhelye New York-ban található. A cég elődjét is itt alapították, méghozzá 1853-ban. A vállalat hosszú múltra tekint vissza, így nagy tapasztalattal rendelkezik az olajgyártás terén. 1920-tól a cég termékei a nemzetközi piacokon is megjelentek, beleértve egyik terméküket is, mely a Motul nevet kapta. Ez volt az egyik legsikeresebb termékük, így a részleges tulajdonos váltást követően a vállalat felvette ennek a terméknek a nevét 1957-ben. Az innovációnak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan prémium minőségű termékeket tudtak piacra dobni.

Ahogy már fentebb is említettük, a Motul olajok jelentős autógyárak beszállítói, mint például a Nissan, a Suzuki, a Honda vagy a Yamaha. Hazánkban 1990 óta van jelen a márka. A Motul nem csupán egyszerű motorolajokat gyárt, hanem verseny kenőanyagokat is, így a versenysportban is jelen vannak. A Motul félszintetikus, szintetikus, valamint ásványi olajokat is kínál a vásárlók számára. Természetesen ezek az olajok kiváló viszkozitással rendelkeznek! Biztosak vagyunk bene, ha Motul olajat vásárol autójába, akkor nagyszerű döntést hoz! Ha szeretne bővebb információkat megtudni a Motul olajokról vagy szeretne vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tájékozódjon!