Műköröm webáruház megannyi minőségi termékkel

Bár a zselés és az akril körmök hasonló eredményeket biztosítanak, vannak alapvető különbségek az egyes körömstílusok között. Amint már említettük, a zselés körmök általában abból állnak, hogy a természetes körmökre felkenik a lakkot, és UV lámpával erősítik meg. A folyamat sokkal gyorsabb, mint az akril felhordása, és a körmök gyakran természetesebbek is.

Műköröm webáruház online várja folyamatos akciókkal és a legjobb termékekkel a marilynails.hu weboldalon, tehát ne habozzon, itt a helye nálunk ha ön is műkörmöt rendelne. Manapság olyan online készleteket találhat, amelyek segítségével közvetlenül otthon is készíthet zselés körmöket. Miután elkészült, a zselés körmök általában körülbelül 14 napig kitartanak repedés nélkül. Ennek az időszaknak a vége felé elkezdhetnek hámlani vagy felemelkednek a sarkaiknál. Ha készen áll a zselés köröm eltávolítására, csak le kell áztatnia őket, és már mehet is. Általában egy acetonba mártott vattakorongot helyeznek a körömre, majd minden körmöt alufóliába csomagolnak. Körülbelül 10 perc elteltével a géllakk könnyen eltávolítható. Míg a zselés körmök hajlamosak a hámlásra, ismertek, hogy rugalmasabbak, mint az akril körmök, bár figyelmeztetni kell arra, hogy mindkét fazon esetén fennáll annak a veszélye, hogy a folyamatos kopás során károsítják a természetes körmöket.

A másik oldalon az akril körmök kemény, védőréteget képeznek a por és folyékony hibrid keveréknek köszönhetően. Mivel az akril körmök tartósak, általában nem kell attól tartania, hogy a körmei megrepednek, eltörnek vagy megemelkednek az akril használata közben (még azt is észreveheti, hogy a természetes körmök hosszabbak és gyorsabban nőnek az akrillal). Azonban ha sokat dolgozik a kezével (gondolunk a gépelésre, mosogatásra, súlyzós edzésre stb.), akkor előfordulhat, hogy eltörik. Amennyiben megtekintené műköröm kínálatunkat nézzen be a musor.tv-re.