Nálunk a legjobb a vasvilla ár!

A vasvilla fő jellemzője a hosszú, egyenes nyél, amelyet általában fából készítenek. Széles, általában fémvillájuk van, keskeny, lekerekített, enyhén ívelt fogakkal. Van, személy szerint jobban szereti a négyfogas vasvillát.

Vasvilla ár várja az ekiraly.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg teljes vasvilla készletünket az árakkal és a kiszállítási részletekkel együtt.  Minél több fog van a villájában, annál nagyobb mennyiséget tud egyszerre elhelyezni rajta, és kevesebb esik vissza a padlóra. A túl sok fog miatt a villa nehézzé válik, és kevésbé könnyen használható. A vasvillát először a középkorban használták Európában. Ebben az időben teljesen fából készültek, és gyakran egyetlen darabból álltak. A fogak szétválasztására faékeket használtak, ami egy kényes folyamat, mivel gyakran eltörnek. A 19. század végén a fából készült gabonavillák mindennapos használatban voltak az Egyesült Államokban. A korábbi európai villákhoz hasonlóan széles fogaik voltak, és széna, szalma, gabona és egyéb dolgok felhordására használták. Felbecsülhetetlen értékű eszközök lettek volna a gépesítés előtti aratás idején.

A vasvilla megfelelő használatához a legtöbbet kell kihoznia a hosszú nyélből. Megakadályozza, hogy ne kelljen meghajolni, amikor nehéz, szennyezett gyomhalmazt vagy apró ágakat emel ki a kertből. Azt is lehetővé teszi, hogy egy jó távolságot elérjen ahhoz, hogy rakományát talicskába tegye, vagy halmot készítsen. Ha vasvillát használ a szántóföldön széna vagy szalma összegyűjtésére, a fogakat lefelé irányíthatja, és úgy húzhatja végig a talajon, mint egy gereblyét, nagyobb kazalokat összerakva. A vasvilla segítségével egy bála szénát, szalmát vagy akár a földön száradni hagyott terményt is fel lehet szedni, bár ez fáradságos és időigényes feladat! További információkért és rendelésért nézzen be az ekiraly.hu weboldalra ahol minőségi vasvillákat rendelhet.