Nászajándék az örök kérdés

Vendégként hivatalos vagy esküvőre? Kinek ne jönne, el ez a pillant? Sajnos nem mindig a mulatásról szól a dolog, hanem a kötelező nászajándékról is! Ez a világ minden táján hagyomány. Összeszedek néhány tippet és nászajándék témában!

[wp_ad_camp_1]

Nászajándék ötletek: Háztarás

A háztartás mindennapjaink része. Ha a most költöznek össze a fiatalok, akkor rengeteg mindenre szükségük lehet az új élethez. Érdemes háztartási eszközökben gondolkodjunk: konyhai robotgépek, evőeszköz készlet, porcelán tányérkészlet, kristálypoharak, edénykészlet, egyéb tálaláshoz szükséges eszközök. De vannak örök klasszikusok, is mint a jó minőségű ágyneműhuzat vagy patchwork dolgok, párnák takarók. De kérdezd meg a párt is az a tuti!

Online nászajándék lista:

Igen már van ilyen is az interneten itthon! Ezt Amerikában kitalálták, de nagyon! A következőt képzeld el:

A legnagyobb áruházba beregisztrálhat a pár. Miután lehúzta, egy mobil vonalkód olvasóval a kódokat azokról a termékekről, amit szeretnének, eltárolja a rendszer. Így bármely is, erősnek láthatóvá válik, aki ott vásárol a lista, hogy mire is van szükségük. Logikus rendszer 100% biztos találattal.

A rendhagyó ötlet, mint nászajándék

Ne csak tárgyakban gondolkodj. Ajándékozz élményt! Ilyen lehet egy nászút, és nem csak az egzotikus helyszínekbe gondolkodj. Miért? Mert bármilyen fura nem veszik erre a fáradságot az emberek.  Mindenképp javaslom, ha a nem nagy pénzben gondolkodtok, akkor egy hazai wellness hétvége is tökéletesen megfogja tenni!

Nászajándék örökzöld: „A pénz”

A menyasszonytánc örök. Mennyit kell adni? Alapjáraton minden esetben minimálisan az ellátásotok árát, de ettől többet illik! Magyarul, ha 10.000 ft/fő adtok, akkor vagy 0-án. Ne gondolkodj nagyban, mindenkinek más meddig ér a takaró. Ne szégyelld, ha nem tudtok többet adni, én sem szégyelltem esetleg kaptak egy jegyes fotózást is tőlem az esküvő előtt.

Ha sikerült felkeltenem a figyelmedet, akkor gyere, és látogass el a weblapomra és olvasd el a nászajándék cikkemet! Ebben csak olyan dologról írok, amit már láttam, sőt le is fotóztam nektek. Érdemes szétnézned, mert nem mindennapi ötletek láthatóak!