Nemzetközi áruszállítás könnyedén

Kicsit hűvös még a hajnal. Ködfoltok húzódnak meg az út menti árkokban. Kollégánk úton van. A megbeszélt időpontban behajt a gyártelep elé. A portás megnyomja a kapu távirányítóját. A sofőr előkeresi az Ön megbízását, minek alapján a rakodási pontra igazítják. A targoncás még nincs a helyszínen. Nem baj, addig a kolléga szabaddá teszi a rakteret az oldalfüggöny segítségével.

[wp_ad_camp_1]

Mire elkészül, a targonca is előkerül. Rövid egyeztetés, rakodás.

Az áru számbavétele, rögzítése és néhány papír kitöltése után az Ön rakománya már úton is van!

Az irodából irányító kollégánk pozíció-jelentést küld Önnek az áru felvételéről.

A teherautó a megbeszéltek szerint halad.

Az Ön nyugalma zavartalan, hiszen munkatársaink a legnagyobb odafigyeléssel, nagy szakértelemmel gondoskodnak értékei biztonságáról.

A szállítási folyamat során minden jelentős eseményről azonnal jelentést küldünk az Ön által megadott elérhetőségre. (Fel-, illetve lerakodás, vám, kontroll, esetleges forgalmi akadály)

Teherautónk a megbeszéltek szerint megérkezik a lerakóra, legyen az az Európai Unió bármely országa, Nagy-Britannia, Svájc, vagy akár Norvégia.

Kiderül, hogy helyszín speciális – egy kiállítási stand, vagy építkezés, esetleg belvárosi üzlet, rendezvény, filmforgatás – ami közös bennük, nem áll rendelkezésre a helyszínen targonca.

Semmi baj!

Tehergépjárműveink emelőhátfallal felszereltek, raklapemelő békával a fedélzeten, amik lehetővé teszik az önrakodást.

Speciális eszközeink segítségével képzett gépjárművezető kollégáink a megfelelő helyre biztonságban ki is rakodják a megrendelt eszközöket, berendezéseket.

Ön akár el is feledkezhet az egész szállításról. A folyamat végeztével egy záró pozíciót küldünk a fuvarfeladat sikeres végrehajtásáról.

Munkatársaink várják szíves megkeresését a +36 30 452075 -es mobilszámon, valamint az info@logicallogistics.hu e-mail címen.

A honlapunk elérhetősége:

www.logicallogistics.eu