A legszebb szigetek Bali közelében

Bali, más néven az istenek szigete, Indonézia legnépszerűbb utazási célpontjai. A hihetetlen történelem és az egzotikus, szellemi kultúra kombinálásával Bali mindenki számára kínál valamit. A legjobb az egészben, hogy a sziget valóban gyönyörű, mindennel büszkélkedhet, a buja zöld erdőktől a hegyekig és a fehér homokos partokig.

[wp_ad_camp_1]

Körülbelül 280 km-re található Balitól a Moyo-sziget, amely éppen a Sumbawa nevű sziget északi részén található. A Moyo-sziget viszonylag távoli és többnyire fejletlen, kivéve egy luxus üdülőhelyet. Ennek eredményeként a Moyo-sziget egy luxus menekülési úticél azok számára, akik Indonézia kevésbé zsúfolt, természetesebb oldalát szeretnék megnézni, de akik szintén szeretnék a legtöbbet kiaknázni az előkelő szolgáltatásokkal. A sziget nagy részét a Moyo Island Hunting Park borítja, ahol nincs épület de nagyon sok vadállat. A sziget teljes tengerpartja tengeri természetvédelmi terület, így ideális azok számára, akik szeretik a búvárkodást.

A Balitól közvetlenül délre eső egyik szigetet Nusa Ceningannek hívják. Két szomszédos sziget híddal megközelíthető, a Nusa Ceningan kicsi, de feltétlenül megér egy látogatást. A helyi lakosok közül sokan részt vesznek az alga termesztésében, és biztosan szeretné látni az alga betakarítást. Ha lélegzetelállító tájat keres, menjen a Kék lagúna felé, oda ahol a legszebb képeket készítheti. Az adrenalin szerelmeseinek a Mahana Point egy kötelező látnivaló. A pont tetején található bár kivételes kilátást kínál, és sok látogató leugrik a szikláról a tiszta, mély vízbe. A Balitól nyugatra fekvő nagy szigetet Java-nak hívják, és itt talál olyan nagyobb városokat, mint Jakarta. Ha szeretné élvezni Indonézia gazdag kulturális történelmét és örökségét, Java felejthetetlen hely. Számos Balin szervezett kirándulás segíthet Önnek elérni a látványosságokat mindössze egy-két nap alatt, ügyelve a logisztikára.