Online utasbiztosítás kötése egyszerűen!

Egy rövid városi kirándulást tervez külföldön? Üzleti útra utazik, vagy élete nagy kalandját tervezi? Az utazás nem jár kockázat nélkül, de a jó hír az, hogy az AXA-val rugalmas utazási biztosításunk megvédi Önt a kellemetlen pillanatoktól.

[wp_ad_camp_1]

Az online utasbiztosítás a legmegfelelőbb módja annak, hogy biztosítsa az utazását és bosszúság mentes legyen minden pillanata  a nyaralásnak vagy az üzleti útnak. Egy- és többutas utazási biztosításunk kiváló védelmet nyújt Önnek bárhol és bármikor a világban, amikor leginkább szüksége van rá. Bármilyen határon túli utazás esetében ajánlott az utasbiztosítás kötése, ugyanis a váratlan események bármikor megzavarhatják a pihenést és a kikapcsolódást. Ma már online is elérhető a biztosítás kötése, így kényelmesen, otthonából is elvégezheti azt pillanatok alatt. A nagy előnye, hogy az utolsó pillanatban is megköthető az online biztosítás, hiszen az AXA-nál 4 órán belül már érvényesek is, a megkötést követően.

Az utazás minden pillanatában Ön mellett állunk, hogy biztonságban tartsuk Önt, bárhová is utazzon Az AXA az egyetlen rendeltetési hely a kiváló, rugalmas világméretű utazási biztosításhoz. Válasszon az egyedülálló utazási biztosításunkból, amely a lehető legtöbbet nyújtja Önnek a lehető legjobb áron. Válassza ki a legmegfelelőbb szolgáltatást, ami néhány órán belül már érvénybe is lép, hogy önfeledt és gondmentes legyen az utazása, bármilyen célból is legyen az. Látogasson el az axa-assistance.hu weboldalára, ahol minden részletet megtudhat az online utasbiztosítás kötéssel kapcsolatban, de itt ki is számolhatja mennyibe kerül, az online utasbiztosítás kalkulátor segítségével. Amennyiben kérdése lenne, forduljon kollégáinkhoz az elérhetőségeken keresztül, hiszen készséggel válaszolnak minden felmerülő kérdésre az utasbiztosítással kapcsolatban.