Nokia 8.3 5G áttekintés

5G telefont keres, tekintélyes árcédulával? Kezdjük belátni, hogy a Nokia 8.3 5G az egyik legújabb készülék, amely a szupergyors csatlakozási technológiát kínálja, a meglehetősen lenyűgöző középkategóriás specifikációk mellett.

[wp_ad_camp_1]

A HMD Global – a Nokia márkanevet birtokló vállalat – által kiadott Nokia 8.3 5G egy középkategóriás telefon, amely erőt és teljesítményt kínál, bár nem fog versenyezni a piac legjobb 5G telefonjaival. Ehelyett ezt úgy tervezték, hogy megfizethető lehetőség legyen, amely 5g csatlakozást és szilárd szolgáltatáskészletet nyújt Önnek, mindezt olyan áron, ami elérhető mindenki számára. Nagy, 6,81 hüvelykes Full HD + kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 765G mobil lapkakészlettel és erős hátsó kamerarendszerrel rendelkezik. A kamerák nem fognak a nagyobb okostelefonokkal versenyezni, de a tesztelés során lenyűgöző megjelenésű felvételeket tudtunk rögzíteni. Van benne egy 4500mAh-s akkumulátor, amelyet egy egész nap töltés nélkül használhatunk, probléma nélkül, ráadásul a legújabb Android 10 szoftver csomagolásával rendelkezik.

Vannak persze más lehetőségek a telefonok terén a piacon amelyek hasonló funkciókat kínálnak kevesebb pénzért, például a OnePlus Nord vagy a Google Pixel 4a. De a Nokia 8.3 5G összességében erős okostelefon, és mindenképpen érdemes megfontolni, ha olyan telefont keres, amely erős akkumulátor-üzemidőt, nagy kijelzőt és 5G-csatlakozást kínál. A Nokia 8.3 5G dizájnja hasonlít ahhoz, mint amit a HMD Global Nokia készülékeiből láthattunk az előző években, fém központi szalaggal és Gorilla Glass-szal a telefon hátulján. „Törött fényű” dizájnnal rendelkezik, amely nemcsak egyszínű, hanem egyedi megjelenést kölcsönöz neki, ezért érdemes megfontolni ezt a telefont, ha az esztétika is fontos önnek.