Nyár van! Legyen az Ön teraszán is gyönyörű, szép zöld műfű

Annyit hallani manapság a műfűről, annak is a műfű teraszra való elterjedéséről. A terasz műfű nagyon praktikus, modern, impozáns burkolási lehetőség mindenki számára, aki szereti a kényelmet és a szépséget.

[wp_ad_camp_1]

A műfű teraszon csodaszép új arculatot teremt. Akinek nincs saját udvara, miért ne élvezhetné ki a nyarat a teraszon, azt maximálisan kényelmessé és gyönyörűvé téve? Nem kell sok a terasz átváltoztatásához, egy tekercs műfűvel is hatalmas fordulatot vehet a lakás ezen pontja. Ráadásul nem is drága, ha kis területről van szó.

A műfű teraszra mindenki számára elérhető közelségben van, nagyon olcsó megoldás bárkinek. Teraszra telepítve nem költséges, csupán a műfű tekercset és esetlegesen néhány méter, kétoldalas ragasztószalag fog kelleni egy új terasz kialakításához. Vegyünk példának egy 10 négyzetméteres teraszt, ez nem is olyan kicsi, de nem is hatalmas. Pont akkora, ahol kényelmesen elfér egy kerti bútor, vagy napozóágy.

Egy 10 négyzetméteres terasz a legdrágább műfűvel is 100.000.- Forintból elkészül. Például egy prémium akciós műfű 8.990.-Ft/négyzetméteres akciós árral számolva remek választás. Egy ilyen prémium műfű a 40 mm szálhosszúságával tökéletes lesz a család minden tagja számára. Gyermekek és felnőttek, de még a kis házi kedvencek is imádni fogják. A prémium műfű puha és élethű, örökzöld és gondozásmentes.

Miért éri meg a műfű teraszra terítése?

Mert nagyon hamar megvan a leterítése. Pakolj le a teraszról mindent, seperd le a hidegburkolatot, terítsd le a kiválasztott műfű tekercset, a széleknél vágd körbe, ha szükséges. A sarkoknál érdemes kétoldalas ragasztószalaggal lefixálni, hogy a későbbiekben se kunkorodjon fel a műfű. Ha több tekercset kell összeilleszteni a terület nagysága miatt, ott figyelj a szálirányra, két műfű tekercs leterítésénél. Azonos irányba álljanak a szálak, mert csak így lesz szép az összkép.

A műfű teraszra azért is jó választás, mert karbantartása és tisztítása semmiség. Nem forrósodik fel az UV álló tulajdonsága miatt, így kiteheted a legforróbb nyugati fekvésű teraszra is.

Érdemes minimum egy közép kategóriás műfüvet választani a teraszra, ezek ugyanis hosszú élettartamúak, ellenállóak és megtévesztésig hasonlítanak az igazi fű látványára és puhaságára is. Minden érzékszerved elkényezteti a terasz műfű, amikor a reggeli kávéddal kisétálsz oda.

A terasz műfüvön nem érdemes gondolkodni. Az egészségre nem ártalmas, nem tartalmaz veszélyes és káros anyagokat. Minden holland műfű és belga műfű innovatív, környezetbarát és 100%-ban újrahasznosítható.