Okos funkciók, még nagyobb kényelem és gyorsaság

A szekcionált garázskapuk nagy előnye, hogy nincs szükség extra helyre a garázs előtt vagy a garázsban, mivel a garázskapu függőlegesen felemelkedik a telepített sínrendszer által, így helytakarékos megoldásnak számít. Érdemes kipróbálni ezt a típust, amely extra kényelmet és teljes helykihasználást nyújt a felhasználó számára.

A szekcionált garázskapu kapcsán itt olvashat bővebb információkat! Egyet biztosan kijelenthetünk, egy Hörmann szekcionált garázskaput jó érzés magunkénak tudni, mivel számos előnyt biztosít a mindennapokban. Az egyik nagy előny, hogy a Hörmann szekcionált garázskapuk bármilyen garázskapuba beilleszthetők. Ráadásul egy normál billenőkapuhoz képest tizennégy centiméterig nagyobb áthajtószélességet biztosít. A garázskapu mind a négy oldalán időjárásálló és tartósan elasztikus tömítések találhatók, amiknek köszönhetően a külső környezeti hatásoknak kiválóan képes ellenállni. Ha Hörmann márkanévvel ellátott ajtót vásárol, akkor biztos lehet benne, hogy a minőségben nem fog csalódni. A márka minden egyes termékén megmutatkozik a több, mint nyolcvan éves kapu- és meghajtásgyártási tapasztalat és szakértelem.

A Hörmann összes kapuja és meghajtása Németországban készül, a DIN ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer előírásainak megfelelően. Ezenkívül a termékek a 13241-1 számú Európai Szabvány összes követelményét is teljesítik. A folyamatos innovációs fejlesztéseknek köszönhetően a Hörmann termékei tartják a lépést a modern megoldásokkal, hatékony szigeteléssel rendelkeznek és valódi védelmet tudnak nyújtani. Így nem csoda, hogy a Hörmann tíz év jótállást ad a szekcionált kapura, a meghajtásokra pedig ötöt. Ha szeretne minőségi garázskaput vásárolni, akkor érdemes a Hörmann termékeit választani!