Oppo A15 okostelefon áttekintés

Az Oppo termékcsaládban 2020 végén az Oppo A15 volt a márka legolcsóbb nyugati okostelefon-kínálata. Mint ilyen, ennek megfelelően kell meghatároznia az elvárásait. A telefon teljesen műanyag háza szilárdan épültnek tűnik, ha nem is látványos annyira, és a mikro-USB port jelenléte is elég régies (udvariasan fogalmazva).

[wp_ad_camp_1]

Noha a hátsó részén elhelyezett ujjlenyomat-érzékelő nem éppen előremutató, kellemesen gyors és megbízható. A telefont az elejére fordítva egy ilyen nagyvonalú kijelző egy olcsó eszközön nem általános. 6,52 hüvelyk, és viszonylag magas csúcsfényesség mellett mindenképpen jó benyomást kelt. Ennek a kijelzőnek a 720p felbontása viszont nem a legjobb. A média és a webtartalom szemcsésebbnek tűnik, mint szerettük volna. A kamera beállításának rugalmatlansága azonban gyenge nappali felvételeket eredményez. És bár van itt éjszakai üzemmód, úgy tűnik, gyenge fényviszonyok mellett ez nem sok jót tesz. Az egyik olyan terület, ahol az Oppo A15 jó, az akkumulátor élettartama. Egy meglehetősen nagy, 4,230 mAh-s egység jól szolgálja ezeket a szerény alkatrészeket, és boldogan kibír 2 napot mielőtt feltöltésre lenne szüksége.

Bár csábító egy ilyen olcsó, szilárd felépítésű telefont figyelembe venni ettől a megbízható márkától, érdemes elkülöníteni az árat az értéktől. Leegyszerűsítve: sokkal jobb telefonok érhetők el ugyanennyi pénzért, vagy csak egy kicsivel többért, beleértve a Moto G8-at és az Oppo A5 2020-at. Nem tagadhatjuk, hogy az Oppo A15 szuperolcsó telefon. Teljesen műanyag kialakítása szinte teljesen díszítés nélküli. A készülék hátulja nagyrészt jellegtelen műanyag, fényes egészen addig a pontig, ahol zsíros ujjlenyomatok borítják. Valószínűleg a bal felső sarokban lévő négyzet alakú kamera modul vonzza a szemét, amelyet egy faux-metal keret vesz körül. Közvetlenül ez alatt található egy fizikai ujjlenyomat-érzékelő, ami újabb jele annak, hogy ez nem egy prémium telefon.