Arany felvásárlás szolgáltatás online

Hazánkban nagyon gyakran tapasztalható, hogy amikor nagyon szükség van készpénzre, az emberek az aranyállományuk – különösen az ékszerek – eladásához fordulnak. A legtöbb esetben azt figyelték meg, hogy az arany eladásánál kapott pénz általában sokkal magasabb ha online ad el mint fizikai üzletben.

[wp_ad_camp_1]

Arany felvásárlás vár minden kedves aranyékszer tulajdonost az aranytozsdegold.hu weboldalon, tehát ne habozzon, nézzen be még ma hozzánk és tudjon meg mindent erről a folyamatról. Nagyon fontos, hogy megfelelően megértsük az eladott arany értékét. Ezért kérjen tőlünk több ajánlatot még mielőtt döntene. Mivel az eladási ár meghatározására nincsenek szabványosított módszerek, némi különbség lehet a beszerzett árajánlatok között. Legalább három-négy árat szerezzen be, hogy az ékszerek értékét teljes mértékben fel tudja becsülni, és a lehető legmagasabb áron számolhasson el a darabért, amelytől megválik. Csapatunk garantáltan a legjobb árakat kínálja hazánkban.

Eladás előtt ellenőrizze, hogy ékszerei fémjelzettek-e vagy sem. A fémjelzés megállapítja az arany ékszerek tisztaságát. Bármely ékszer, amelyen 916-os fémjel van, 22 karátos arany így 91,6% -os tisztaságú aranyat jelent. Az ékszerészeink bármikor jobban kedvelik a 916 fémjelzett aranyat, mint a nem fémjelzett aranyat, mivel annak tisztasága nem hiteles. A nem fémjelzett ékszereket először vigye el egy boltba, amelynek van saját karátmérője, amely megállapítja az arany tisztaságát. A használt aranyat árusító üzletek először megolvasztják az ékszereket egy indukciós kemencében, és az utána rendelkezésre álló, szennyeződésektől mentes aranyat veszik figyelembe az ár meghatározásához. Ez az egész folyamat névleges költségen történik, amelyet levonnak az arany végső árából. Ez a levonás 4-6% között mozog. Ha hozzánk fordul sokkal jobb árakat kap. További részletek az aranytozsdegold.hu weboldalon.