Páncélszekrény Önnek is!

Mégis minek? – Tehetné fel a kérdést. Azonban senki ne gondolja, hogy csak annak lehet páncélszekrénye, aki milliókat tart otthon. A páncélszekrénybe ugyanis sokkal több mindent lehet elhelyezni.

[wp_ad_camp_1]

Páncélszekrény egyre több háztartásban megtalálható. Természetesen nem a szoba méretű, több milliós, leginkább bankok által használt páncélszekrényre kell gondolni, hanem jóval kisebb, elérhető áron beszerezhető páncélszekrényekre. A páncélszekrények az értékmegőrzés magas szintjét jelentik. Nem csak készpénzt, hanem bankkártyákat, ékszereket és fontosabb dokumentumokat is tárolhat a páncélszekrényben. Vannak olyan értékek, melyek nem feltétlenül bírnak komoly értékkel, azonban eszmei értékük mégis magas. Ilyen például a nagymamától örökölt fülbevaló. Ha egy ilyen ékszer eltűnik, akkor azt sehogy sem lehet pótolni. Éppen ezért gondoskodni kell megfelelő védelemről. Ha a betörőnek sikerül betörnie otthonába, akkor a páncélszekrény jelenti a megfelelő védelmet. Érdemes elgondolkodni beszerzésén, ha szeretné biztonságban tudni értékeit.

A bankokban és ékszerüzletekben található páncélszekrények már igazán komoly darabok, melyek sokszor riasztóval is el vannak látva, ráadásul több százezer forintos értéket képviselnek. A háztartásba való páncélszekrények jóval kisebbek és sokkal barátibb áron lehet hozzájuk jutni. Ettől függetlenül ezek a páncélszekrények is komoly biztonsági szinttel rendelkeznek. A páncélszekrényeket gyakorlatilag lehetetlen kinyitni, ha mégis sikerül, akkor rendkívül hosszú időbe telik, így nem valószínű, hogy egy átlag betörő egyáltalán próbálkozni fog. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a banktechsafe.hu weboldalra és megtekinteni a széleskörű kínálatot!