PlayStation 5 áttekintés

Nagyon sok reményt fűztünk a PS5-höz, és a Sony következő generációs konzolja nagyjából meg is felelt ezeknek. A Sony újra gondolta a konzol legfontosabb elemeit – az egyszerűbb beállítástól és az új, jól átgondolt felhasználói felülettől kezdve a forradalmi vezérlőig és a PS Plus-tagok számára járó bónuszokig – és az eredmény egy konzol, amely valóban lenyűgöző.

[wp_ad_camp_1]

Persze vannak problémák azzal kapcsolatban, hogy milyen kevés játéka van a piacra dobáskor – és jó lett volna látni a PlayStation-címek korábbi generációinak támogatását, de a PlayStation 5 ennek ellenére komoly befektetésnek érzi magát, és bízunk benne, hogy a PS5 élmény az életkor előrehaladtával javulni fog. Kísértést érezhet, hogy elfogy, és megvásárolhat egy PS 5-öt 4K / 120Hz-es TV-t HDMI 2.1-vel, hogy teljes mértékben kihasználhassa a konzol csúcskapacitásait, de enélkül is hihetetlenül gyors és gyönyörű új felhasználói felületet élvezhet. A PS5 mind az alapszintű, mind a felkészült profi játékosok igényeit kielégíti és elviszi őket a játék jövőjébe – ez egy konzol, amely zökkenőmentesen áthidalja a szakadékot az utolsó generáció és a következő között.

Az olyan nagy frissítésektől kezdve, mint a szupergyors NVMe SSD és a nagyobb képsebességet és sugárkövetést lehetővé tevő erőteljes GPU, egészen az olyan finom érintésekig, mint a vezérlő beépített mikrofonja, amely gyors állványként szolgálhat a fejhallgató számára, a PS5 olyan mintha a könnyű használat és a tiszta energia érdekében építették volna. Még nem sikerült beszerezzük a PS5 Digital Edition-t, amely egy kicsit másfajta lehet, és még nem próbáltuk ki a PS5 néhány streaming alkalmazását és szórakoztató funkcionalitását, de ha még mindig a PS5 megvásárlásán gondolkodik, teljes szívvel ajánlhatjuk a konzolt ami egy izgalmas portál a következő generációs játékmenethez.