Roanoke város legjobb programjai

Appalachia lábánál és a Blue Ridge Parkway egyik legnagyobb városában található Roanoke egyesíti a természetet és a városi életet. Akár a híres parkban botorkál, akár a következő izgalmas nyaralásra vágyik, semmi sem indokolja, hogy Roanoke ne szerepeljen a listán.

Ez egy nagyszerű úticél egész évben, rengeteg szórakoztató tevékenységgel Roanoke-ban. A városi tájat kedvelők itt bolyonghatnak a történelmi belvárosban, butikok és egyedi múzeumok mellett. Míg a szabadtéri szerelmesek a dombok felé indulhatnak mászni, túrázni és horgászni. Sokáig a Black Dog Salvage volt az a hely, ahol a helyiek elmentek saját kalandjukért. A népszerű Salvage Dogs tévéműsornak köszönhetően a Black Dog Salvage Roanoke kötelező látnivalója. Részben csodálatos, részben elsöprő, a hatalmas raktár építészeti leletekkel és újrahasznosított munkákkal van összeállítva, bárhol megfordul. Attól a pillanattól kezdve, hogy belép, lenyűgözi majd a rengeteg kiállítás és kínálat. Ez egy antikvárium, ahol a művészi a kézműves kreativitással keveredik. Akár elkötelezi magát a vásárlás (és az esetleges extra poggyászdíj) mellett, akár csak böngészik, gyorsan megtalálja a megfelelő helyet a Roanoke-gyöngyszemben.

Az egész évben működő termelői piac, a Roanoke’s City Market nemcsak a helyi termékek támogatásának, hanem a közösség összefogásának a módja. A belváros szívében a piacot egy régi drágakőnek tartják, amelyet az 1920-as években építettek, és jelenleg a történelmi helyek nemzeti nyilvántartásában szerepel. Amikor a piac működik, érezheti a hangulatot a történelmi negyedben. Friss ételek és kézműves sajtok aromái lebegnek a levegőben, gyönyörű virágok és kézműves munkák nagy részei mellett. Akár vásárol, akár nem, ez egy nagyszerű módja annak, hogy megtapasztalja a helyi életet. Több mint 25 mérföldnyi ösvény alkotja a Roanoke Valley Greenways városi utat, amely a város zöldterületén kanyarog.