Sam a tűzoltő játékok

A Póny Játék webáruház széles kínálatában olyan híres játék márkákkal találkozhat, mint a Play-Doh, a Hasbro, a Lego, vagy éppen a Transformers, amelyeket a lányok és fiúk egyaránt imádnak. Ha meg szeretné lepni gyermekeit például egy babával, egy társasjátékkal, vagy bármilyen kirakóval, akkor érdemes szétnézni weboldalunkon, ahol folyamatosan akciókkal várjuk vásárlóinkat.

[wp_ad_camp_1]

Sam a tűzoltó játékokat is bátran vásárolhat nálunk, hiszen azok is kedvezményes áron kaphatóak. A Sam a Tűzoltó Mentőhelikopter 3 éves kortól ajánlott, és nem is lehet ennél jobb légi járművet találni. A mentőhelikopter lenyűgözi még Sam-et is. A csomagban kapható egy mentőhelikopter csörlővel, egy Sam a tűzoltó figura, egy pilóta figura, illetve kiegészítő elemek is, amelyek mind műanyagból készültek. A Sam a tűzoltó figuraszett 3 féle változatban kapható, és ezekkel a figurákkal fel lehet eleveníteni a mese jelenteit. A szettben kapható 2 db játékfigura, 2 db sisak, valamint egyéb kiegészítők is. Kapható Sam és Penny, Sam és Steele, valamint Elvis és Tom változatban is.

A Sam a tűzoltó óriás gyakorló toronyház játékszett 3 éves kortól ajánlott, és ezzel a játékkal sok izgalmas kalandot lehet megélni, és különböző jeleneteket lehet eljátszani a toronyban. A szett tartalmaz egy épület játékelemet, egy Sam a tűzoltó figurát, illetve locsolócsőt és további műanyag kiegészítő elemeket. Amennyiben többet szeretne megtudni ezekről a játékokról, vagy megnézné a teljes kínálatot, mindenképp keresse fel weboldalunkat a jatek-webaruhaz.hu-t. Kérdések felmerülése esetén forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címre, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és felvesszük önnel a kapcsolatot, hogy válaszolni tudjunk minden feltett kérdésre.