Samsung Galaxy Note 20 áttekintés

A Galaxy Note 20 olcsóbb alternatívája a Note 20 Ultra-nak. Ez egy csúcstelefon, ha nem is 1.300 dolláros, mint az Ultra, de akkor is megkapja a Samsung legjobb processzorát, egy merész OLED képernyőt és a sorozat sajátos S-Pen ceruzáját.

[wp_ad_camp_1]

Azonban a telefon még mindig nem olcsó, és a Samsung itt több kompromisszumot kötött, mint a Galaxy S20 Ultra, vagy a Galaxy S20 esetében. A Note 20-nak nincs üveg hátlapja, ultra nagy felbontású képernyője vagy ívelt elülső része, és bár ezeknek a kihagyásoknak sincs hatalmas hatása a Note 20 használatának érzésére, a telefon drágának tűnik. A Galaxy S20 Plus egy klasszikusabb telefon, jobb kijelzővel és jobb kivitelezéssel, és ma már online olcsóbb néhány helyen. A S20 telefonokhoz képest a Note 20-ban a kameratechnika terén sincs igazi javulás.

Mindez nagyobb nyomást gyakorol az S-Penre, mivel a kemény munka nagy részét meg kell tennie a Note 20 1.000 dolláros árának igazolása szempontjából. Ez egy szórakoztató kiegészítő, és még mindig a legjobb rajzeszköz, amelyet beszerezhet egy telefonhoz – és ha ez segít elválasztani magát a közösségi hálózatok megtekintésétől, amikor van egy kis szabadideje, akkor talán ez önmagában megéri a pénzt. Van azonban egy másik probléma. Míg a Galaxy Note 20 rendelkezik a Samsung egyik tipikusan hatékony képernyőjével, az Egyesült Királyság béli verzió az Exynos 990 processzorral működik, ami nem is olyan egyszerű – és gyanítjuk, hogy ennek nagy részében az akkumulátor a hibája, ami nem addig tart, amíg szeretnénk. Nincs hosszú élettartama, hogy kielégítse a kemény felhasználókat, és úgy tűnik, soha nem tart tovább nálunk, mint egy nap, tehát a telefont minden nap tölteni kell, ezért ha olyan telefont keres, ami sokáig bírja töltés nélkül, akkor más telefonok után kell majd néznie.