Samsung Galaxy S21 Ultra áttekintés

Az új Galaxy S21 Ultra a Samsung új „mindenes telefonja”, több kamerával, nagyobb specifikációkkal és még az S Pen kompatibilitással is, hogy elhomályosítsa a nagyon tetszetős Note 20 Ultra-t. Ha megijedt a Note sorozat végéről szóló pletykáktól, próbálja ki az S21 Ultrát.

[wp_ad_camp_1]

Ez a Samsung elképzelése az okostelefonokról 2021-ben: öt kamera egy 108MP-es érzékelővel, két teleobjektív, 100x-os zoom és 40MP-s szelfik, plusz 5G, egész napos akkumulátor-üzemidő és akár 16 GB RAM – mindezt egy androidos telefonba csomagolva egy 6,8 hüvelykes, 120 Hz-es Quad HD kijelzővel és egy továbbfejlesztett képernyős ujjlenyomat-érzékelővel amelynek felülete 1,7-szer nagyobb, mint a tavalyi telefoné. Ez az első új okostelefon, amelyet 2021-ben teszteltünk a Samsung Galaxy S21 és a Samsung Galaxy S21 Plus mellett, és magasra teszi a mércét – jóval magasabbra, mint a tavalyi problémás „Ultra” telefon. A Samsung lézerekkel – igen, lézerekkel – újraképezte fő kameráját, hogy orvosolja a Galaxy S20 Ultra autofókuszos problémáit, és a specifikációkat is frissítette, hogy lépést tartson a nagy 108MP-s fényképek, 40MP-s szelfik és 8K-os videók feldolgozásával.

A fotók élesek, a dinamikatartomány lenyűgöző, és a Samsung ‘állványzár’ szoftver funkciója stabilizálja a 30x és 100x-os zoomot az alanyokon, hogy megakadályozza a kereső képének ugrását. Sokkal könnyebb lehúzni a 100x-os „Space Zoom” -ot most, ami szintén előny. Az S21 Ultra 10x és 3x-os optikai zoom szintjei meghatározták minden alkalommal a kívánt fényképeket – jobban, mint bármely más okostelefonos teleobjektív. Az Apple fő kamerája tisztább fotókat készít bizonyos gyenge fényviszonyok mellett, de a Samsung éjszakai üzemmódja eléggé javult ahhoz, hogy napnyugta után, vagy amikor bent készít képet, majdnem megszüntesse a rést a két telefon között- és az alapértelmezett kameraalkalmazása funkciókkal gazdagabb és könnyebben használható mint az Apple-é.