Kézműves vegán szappanok a bőröd és a bolygó nevében

Manapság egyre tudatosabbak az emberek, jobban megnézi, hogy a vásárolni kívánt portéka honnan származik és milyen összetevőket tartalmaz. A többség jól megnézi milyen élelmiszert rak a bevásárlókosárba, azonban a tisztítószerek és a tisztálkodószerek terén még bőven van hová fejlődni!

[wp_ad_camp_1]

Holott a kozmetikumok terén is nagy a választék, így semmi akadálya, hogy kozmetikumok terén is a természetest válaszd! Ha te is azok táborát gazdagítod, akik kétszer is meggondolják honnan vásároljanak és a természetes termékeket preferálod, akkor érdemes nem csak a konyhai, hanem a fürdőszobai kellékek kapcsán is tudatosnak lenned! Első lépésben a következő bevásárló körutadon hagyd el a különféle mesterséges adalékanyagokat tartalmazó tisztálkodó szereket és rendelj minőségi, kézműves vegán szappanokat!

Védd a bolygót! Védd a bőröd!

Milyen előnyei vannak annak, ha elhagyod az eddig használt tusfürdőket és kozmetikumokat? Egyrészt hálás lesz érte a bolygó, másrészt rövid időn belül bőrödön is észreveheted a változást! Sokan igyekeznek tudatosan élni, azonban érdemes nem csak a táplálkozás terén változtatásokat beiktatni, hanem a fürdőszobában is alaposan körülnézni. Ha megfordítod a tusfürdődet vagy az arckrémed és alaposan utánajársz, hogy milyen anyagok vannak benne, akkor valószínűleg megdöbbent, hogy életed során milyen sok káros anyagot kentél a bőrödre tisztálkodás címén. A legtöbb áruházban kapható tusfürdő tele van felesleges vagy épp ártalmas anyagokkal. Többek közt mesterséges színezőanyagokkal, habzást fokozó, felületaktív adalékanyagok és szintetikus illatanyagok, melyek jóindulattal sem nevezhetők természetes anyagoknak. Ellenben a kézműves szappanok természetes anyagokból készülnek, melyek nem ártanak a bolygónak és a bőrnek sem, sőt táplálják azt. A természetes szappanok tetszetős színét a gyógynövények és az azokból készült kivonatok, valamint a különféle természetes kozmetikai anyagok adják, mint például Holt-tengeri iszap vagy rózsaszín, illetve fehér agyag. Akármilyen szappanról legyen szó, a megfelelő habzás nagyon fontos. A kézműves szappanok esetében ezt a kellő mennyiségű ricinus és kókusz olaj adja.

Kézműves vegán szappan vásárlásával bőröd távol tarthatod a különféle mesterséges adalékanyagoktól! A vitalis-szappan.hu webáruház kínálatában szappan különlegességek széles választékát találod, így a széleskörű kínálatban biztosan rá fogsz lelni a számodra megfelelő, hatóanyagokban gazdag természetes, minőségi termékekre! Ha vegán életmódot folytatsz, abban az esetben is érdemes körülnézni a vitalis-szappan.hu webáruházban, ahol gyógyiszapos, sós, kávés, de akár sör hozzáadásával készült különlegességeket is találsz, melyek mentesek az állati eredetű összetevőktől! Ha szeretnéd megtekinteni a teljes választékot, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a vitalis-szappan.hu webáruházba!