Shleich játékok a legjobb áron

A Schleich a kézzel festett játékfigurák és kiegészítők német gyártója. A cég székhelye Németországban található. A Schleich termékek hagyományos piaca a kontinentális Európa, értékesítésük felével Németországban. A játékokat világszerte értékesítik, és meglehetősen népszerűek az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Ausztráliában, Észak-Amerikában és hazánkban is.

[wp_ad_camp_1]

Schleich játékok rendelhetőek széles kínálatban a jatektenger.hu weboldalon, tehát ha ön is Schleich játékokkal lepné meg gyermekeit, akkor jó helyen jár nálunk. A Schleich-et Friedrich Schleich alapította 1935-ben. Figurái először az 1950-es években jelentek meg olyan komikus figurák fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával, mint Snoopy és a Hupikék Törpikék, Az 1980-as évek elején állatfigurákat és Muppet-karaktereket adtak termékkínálatukhoz. 2006 végéig a Schleich családi vállalkozás volt. Ezt követően átvette a brit HgCapital befektetési társaság, amely 165 millió eurót fizetett 80% -os részvényért. A termékek megtervezése és a játékkészítés leginkább házon belül történik. A gyártás a német központban és a külföldi országokban található gyártólétesítményekben zajlik, a játékokat Kínában, Németországban, Portugáliában, Tunéziában, Boszniában és Romániában kézzel festik. 2006-ban a Schleich körülbelül 250 alkalmazottal rendelkezett, és éves forgalma körülbelül 80 millió euró volt.

A Schleich játékok polivinil-kloridból, PVC-ből készülnek. A PVC-t általában az építőiparban használják vízvezetékekhez otthonokban és vállalkozásokban. Hozzáadnak egy, a BASF által fejlesztett, Hexamoll nevű lágyítószert is. Ezt az öblítőt nem csak játékokban használják, hanem élelmiszerek csomagolására, valamint orvosi termékek csomagolására és légzőcsövekre is. Amennyiben Schleich játékokat rendelne nézzen be a jatektenger.hu-ra.