Sport1 műsorújság ingyenesen

A Sport TV a sportcsatornák európai hálózata, amely jelenleg Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Romániában érhető el, különböző nyelveken. Két külön csatornája van, a Sport 1 és a Sport 2.

[wp_ad_camp_1]

Sport1 műsor ingyenesen elérhető bármikor bárki számára a musor.tv weboldalon, éppen ezért, ha nem szeretne sorban állni az újságárusnál, akkor keressen fel minket hiszen megtalálhatja a sport1 műsorát akár az egész hétre is. A Sport1 műsorait HD minőségben tekintheti meg. A csatornák hangja 2000 és 2008 között Selmeczi Roland volt, a 2008 és 2011 közötti hangok ismeretlenek. Jelenlegi hangja 2011 óta Varga Gábor, aki 2006 és 2012 között az ATV bemondója is egyben.  Mindkét csatorna hirdetési idejét az R-time értékesíti. A Sport 1 csatornája nem lenne az igazi a legnépszerűbb sport, a futball nélkül. A Spanyol Kupában a Barcelona és a Real Madrid verseng és a többi spanyol élvonalbeli csapattal is megküzd a pontokért. A kontinens elitcsapatai versengenek az Európa Ligában is, van a Salzburg, a Manchester United, az AS Roma és az Arsenal is a magyar csapatokkal együtt.

A csatorna tulajdonosa jelenleg az AMC Networks International Central Europe. A Nemzeti Labdarúgó Liga-meccsek és a Forma-1-es futamok közvetítésének TV-jogaival is rendelkezik azokban az országokban, ahol a csatorna elérhető.  A Sport 1 2000. október 2-án indult, mint prémium csatorna a korábbi UPC és UPC Direct hálózatokon. 2002 elején nem prémium csatornává vált. Ha megtekintené a teljes heti sport1 műsort, vagy a kezdési időpontokról tudna meg többet, mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldalt és itt mindent megtudhat ráadásul más sportcsatornák műsorait is megtekintheti majd többek között. Keressen fel minket, ha ingyenes, jól átlátható műsorújságra vágyik, garantáltan nem fogja megbánni!