Színvonalas levegő-víz hőszivattyú otthona fűtésére, hűtésére

A levegő-víz hőszivattyúk hatékony fűtést és hűtést biztosíthatnak a háztartásban, különösen akkor, ha mérsékelt éghajlaton él. Megfelelő telepítés után a levegő-víz hőszivattyú másfélszeres vagy akár háromszor nagyobb hőenergiát kínálhat egy otthonnak. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a hőszivattyú átadja a hőt, ahelyett, hogy átalakítaná azt egy olyan tüzelőanyagból, mint a szokásos égésű fűtési rendszerek.

[wp_ad_camp_1]

Levegő-víz hőszivattyú otthona fűtésére, hűtésére rendelhető a fisherklima.hu weboldalon, tehát nem kell messzire mennie, ha ön is régóta keres már ilyen fajta hőszivattyút. Bár a levegőből származó hőszivattyúkat hazánk többségében használják, fagyos hőmérsékleten általában nem működnek túl jól. A fagypont alatti téli hőmérsékletű éghajlaton a levegő-víz hőszivattyúk nem biztos, hogy költséghatékonyak minden fűtési igényhez. Ha gázfűtési rendszert telepítene, akkor leküzdheti ezt a problémát. A teljes és modern hőszivattyús rendszer hatékony energiatakarékosságot és csökkentett szén-dioxid-kibocsátást kínál. A hőtermelés biztonságos és gazdaságos az integrált melegvíz-melegítő, cirkulációs szivattyú és a beltéri egység klímarendszere miatt. A hő kívülről származik egy kültéri egységen keresztül, ahol a hűtőközeg, amely egy zárt csőrendszerben kering, átviszi a hőt a forrásból a beltéri egységbe.

A kültéri egység felveszi a hőt a környező levegőből, és átviszi a hűtőfolyadékba. A kompresszor növeli a hűtőfolyadék hőmérsékletét. A hűtőfolyadék hőcserélőn keresztül és a hőt egy melegvíz-tartályba továbbítja. A meleg vizet a radiátorok és a csaptelepek keringtetik. A hideg vizet visszaszállítják a tartályba. A hűtőfolyadék a tartályból a kültéri egységbe kerül. A fenti folyamat megfordításával a kültéri egységben lévő hűtőközeg felvenné a hőt a vízből és felszabadítaná a külső környezetben, így a hőszivattyú szükség esetén lehűtheti a háztartást. Amennyiben többet tudna meg kattintson a fisherklima.hu weboldalra.