Szórakoztató programok a floridai Clearwaterben

Régóta népszerű üdülőhely, Clearwater tengerparti városa a Mexikói-öböl mellett fekszik. A Tampa-öböl körzetének része, a Clearwater Beach-től az Intracoastal vízi út választja el, számos fő vonzerője az azt körülvevő gyöngyöző vizekhez kapcsolódik.

[wp_ad_camp_1]

A Moccasin Lake Natúrpark mindössze tizenöt perces autóútra található a városközponttól keletre. A tavak és patakok mellett zöldellő erdőket és árterületet ölel fel túraútvonalakkal és sétányokkal, amelyek köztük fonódnak. Nagyon festői hely, a délnyugati sarkában fekvő nagy tó nevét viseli. A látogatók érdekes kiállításoknál állhatnak meg, köztük ott van a denevérház, a teknős tó és a pillangókert. Ezen kívül természetvédelmi központja rendszeresen tart oktató órákat és táborokat gyerekeknek. Csodálatos módja a Clearwater látképének a megtekintésére és a környező vizek felfedezésére, ha elindul a Memo kapitány Kalózhajó fedélzetén. Szórakoztató, családbarát élmény, a két órás városnéző körutazás mindenféle tevékenységet kínál felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

1993 óta a lendületes kalózhajó a Clearwater-öböl nyugodt vizeit és a Mexikói-öböl csillogó hullámait kínálja. Miután a fedélzetre került, élvezheti a kalózos történeteket, játékokat, kincsvadászatokat és vízi fegyvercsatákat, mielőtt a hajó visszatér a Clearwater Beach-i kikötőbe. A letisztult jachtokkal, fényes tengerjáró hajókkal és sóval borított halászhajókkal teli Clearwater Beach Marina mindössze öt percnyi autóútra fekszik a hídon és az öbölön át a városközponttól. A ragyogó csónakázás és a vízi sportok mellett kiváló éttermekkel és üzletekkel is rendelkezik. Plusz a Pier 60 csábító látnivalói is a közelben találhatók. Nagyon kellemes itt sétálni, hiszen a kikötő 1952-ben épült, és lenyűgözően több mint kétszáz hajónak van itt kikötőhelye. Itt gondoskodhat mélytengeri horgászkirándulásokról, városnéző túrákról és delfinnéző túrákról. Jet-ski és parasailing is rendelkezésre áll.