Új építésű lakások Budapest Kelenföld

Sokunk számára eljön az a pillanat az életében, amikor családot alapítana egy új lakásban vagy csak új környezetre vágyik. Ilyenkor a legjobb, ha alaposan átgondolja, hogy pontosan mire is lenne szüksége.

[wp_ad_camp_1]

Az új építésű lakások Budapest választékában számos kerület kínálja megannyi lakásait, de Kelenföld egyike azoknak a városrészeknek, ahova minden zöldbarát ember szívesen költözne. A közelben lévő Budai hegyek és a sok parkosított terület egy igazi Kánaán lehet mindazok számára, akik imádják a természetet. Nagycsaládosok számára kifejezetten ajánlott, hiszen nemcsak a parkok nyújtanak kényelmet és kitűnő szórakozási lehetőséget, de a környéken megtalálható üzletek, iskolák, óvodák, orvosi rendelők, éttermek és kávézók is. Kelenföld egyike Budapest dinamikusan fejlődő városrészeinek, de ha a nagyváros belvárosi forgatagára vágyik a Kelenliget lakópark fantasztikusan jó tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A villamos megálló rögtön a lakóház előtt található meg, míg a 4-es metró 2 perc sétára van.

A Kelenliget lakóparkban 120 lakás közül válogathat kedvére összesen öt emeleten. Ezek méretben és alaprajzban is különböznek, így mindenki megtalálhatja azt, amelyik igazán a terveihez vagy céljaihoz illik. Legyen szó két-, három vagy négy szobás lakásról, mindegyikhez kínálunk erkélyt is, hogy még jobban élvezhesse az otthona nyugalmát és a kilátást. Keressen minket, ha egy új építésű lakásra vágyik Budapest területén, mert nálunk garantáltan rátalál álmai lakására. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal az info@kelenliget.hu email címen keresztül vagy a +36 20 366 3660 telefonszámon, ha kérdése lenne vagy időpontot egyeztetne. Válassza a Kelenliget lakópark egyik új építésű lakását Ön is, mert meghitt környezet és hatalmas kényelem várja!