Új sorozatok, melyeket érdemes megismerni

American Horror Story: Robin Williams és Michael J. Fox visszatért a képernyőre, sőt azonnal egymás ellen mérettetek meg. A két ismert színész feltűnése nem mindennapi nézettséget eredményezett, két olyan ellenféllel a ringben, akik igazi A-listás színészek voltak a hollywoodi álomgyárban. Érkezik majd az American Horror Story új évada is, ami egyelőre csak papíron, de biztosítja a harmadik évadot, ami egy új, különálló sztori lesz, amiben boszorkányok kerülhetnek a rivaldafénybe.

[wp_ad_camp_1]

Sleepy Hollow: A filmet igazi misztikus hangulat és nyomozás jellemzi köntösbe bújtatva. A kiváló sorozat Washington Irving regénye alapján készült és stílszerűen a Fejnélküli lovas a gonosz a történetben. A látványból, az piszkosul jó hangulatból, remek szereplőgárdából és az ígéretes történetből arra következtethetünk, hogy az idei év egyik legjobb újoncát láthatjuk hamarosan.

Black List: A film történetének alapja, hogy a világ legjobban keresett bűnözője feladja magát azért, hogy együtt dolgozhasson majd az FBI-jal. Talán a történetben eddig nincs semmit új vagy különleges, de amit miatt mégis prioritást élvez az James Spader, akit a Bosszúállók 2. főgonosza ként ismerhettünk meg.

Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.: A történetet maga a Bosszúállók atyja, Joss Whedon körmöli, vagyis az első részt. A nagyszerű sorozat alapja a Phil Coulson vezette S.H.I.E.L.D. ügynökök tevékenykedéséről szól. A történetek tele vannak képregényutalással, jó kis effektekkel, remek színészekkel! Egy jobb nyomozós sorozatról van szó, de idővel, hogy mivé növi ki magát.

Hostages: A főhős szerepét a thriller sorozatban Dylan McDermott kapta meg. A thriller és a remek színész együtt vegytiszta szórakozásnak tűnhet. A történet egy sebészről szól, akinek meg kell műtenie az USA elnökét, ám a beavatkozás előtti estén váratlanul túszul ejtik családját és arra kérik, hogy ne mentse meg, hanem ölje meg Amerika első emberét.