VPN beállítása az Apple TV-hez

Az Apple TV kiválóan alkalmas otthon a műsorok és filmek nézésére, de ugyanolyan problémákkal küzd, mint más online streaming szolgáltatások és eszközök. Szerencsére használhat VPN-t az Apple TV-hez, hogy megoldja ezeket a problémákat.

[wp_ad_camp_1]

Az, hogy az Apple TV az internetet használja a tartalom eléréséhez, még nem jelenti azt, hogy minden tartalom elérhető. A geo blokkolás a tartózkodási helye miatt korlátozhatja a kívánt tartalmat. Szerencsére a VPN beállíthatja az Ön tartózkodási helyét több mint 60 ország bármelyikébe, ahol szerverek vannak. Rengeteg más előnye is van a VPN használatának, amelyek nem korlátozódnak kizárólag az Apple TV-re. A NordVPN rengeteg eszközt támogat, de az Apple TV jelenleg nincs a listán. Az Apple TV nem tudja futtatni magát a NordVPN-t, ami egy kicsit bonyolultabbá teszi a VPN-nel való biztonságot. Ennek néhány módja van.

A leggyakoribb módszer a router használata a NordVPN-nel. Az alkalmazás használata helyett a NordVPN-t közvetlenül a routerre kell telepítenie. Ez a folyamat minden routeren más és más lesz. Az Apple TV képtelen önállóan futtatni a NordVPN-t, így jelenleg csak ez a módja a geo blokkok leküzdésére. Ez azonban azt is jelenti, hogy a VPN-router lefedi az összes többi otthonában lévő IoT-eszközt, például biztonsági kamerákat vagy akár intelligens kenyérpirítókat! A NordVPN-nel mindig biztonságban lesz. Amíg be van kapcsolva a router, addig a VPN is biztonságban lesz. Soha ne felejtse el bekapcsolni azt a forgalom biztonsága érdekében. A NordVPN használata a routerrel mindenkit lefed majd. A routerhez csatlakoztatott eszközök a NordVPN miatt mindig biztonságban lesznek. Ez minden egyes új eszközt jelent attól a pillanattól kezdve, amikor csatlakoznak a hálózathoz, legyen az vendég, családtag, látogató stb.