Hörmann – A vezető európai márka a garázskapu piacon

Ha garázskaput, ajtót szeretne vásárolni, akkor előbb-utóbb biztosan találkozik a Hörmann névvel, mely az 1935-ös alapítás óta eltelt időben Európa piacvezető márkájává lépett elő. A német cég minőségbiztosítási rendszerének modelljei egyaránt magas minőséget garantálnak.

[wp_ad_camp_1]

A Hörmann márkáról és nagyszerű termékeiről itt tudhat meg többet! A német minőség említésére a többség a legtöbb szegmens esetében felső kategóriás termékekre gondol. Ez a nyílászárók területén sincs másképp. A Hörmann márkanév kiemelkedő helyet foglal el az ajtók, meghajtások és garázskapuk területén, olyannyira, hogy a magyar termékeket is lepipálja. Ma már a Hörmann garázskapu szókapcsolattá vált, melyet sokan emlegetnek és még többen keresnek. A Hörmann 1935-ös alapítása óta kemény és precíz munkával jutott a csúcsra. A világ negyedik legnagyobb ajtógyártójáról van szó, mely Európában piacvezetőnek számít. A márka tíz ország huszonhat modern gyárában készíti termékeit, modern gyártási folyamatokkal, hatezer alkalmazott munkájának segítségével. Bevételeik dollárban kifejezve is milliárdos nagyságúak. Továbbá érdekesség, hogy korábban Michael Schumacher volt a cég reklámarca.

A Hörmann nagyon ügyel a magas szintű minőségre és ez a hazánkban forgalmazott termékekre is igaz. Ugyanakkor nem elégednek meg a jelenlegi szinttel, mivel folyamatos fejlesztéseiknek köszönhetően újabb és újabb innovatív megoldásokkal teszik még tökéletesebbé a termékeket. A vállalat környezetvédelemre és a fenntarthatóságra is nagy energiát fektet, valamint a szén-dioxid-kibocsátásra és az újrahasznosíthatóságra is. Mindezeket a gyártási folyamatok során is szem előtt tartják. A Hörmann minden szekcionált kapujára tíz éves jótállást ad, a meghajtásokra pedig öt éveset.