Színvonalas műsorújság online

A mai világban már az interneten veszünk ruhákat, háztartási cikkeket, online foglalunk nyaralást, így természetes, hogy a TV világa is az internetre vándorolt, vagyis a műsorújságokat is meg lehet már manapság nézni az interneten. Mi is egy ilyen weboldalt indítottunk musor.tv címen, ahol megnézheti akár az egész heti műsort is.

Műsorújság online elérhető mindenki számára teljesen díjtalanul a musor.tv weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön sem szeretne sorban állni az újságárusnál műsorújságért, hiszen kényelmesen, otthon a saját kanapéjáról megnézheti, hogy milyen műsorok, sorozatok és filmek lesznek a TV-ben ma, holnap, vagy akár egész héten. A Mozi+ az egyik legtöbbet megnézett csatorna weboldalunkon, és ez egy magyar TV-csatorna, amelyen kizárólag filmek nézhetők. A programot 2011. január 3-án indították el PRO4 néven. A legtöbb hazai csatornával ellentétben a PRO4 sorozatok és filmek széles választékát sugározta, kezdve a magyar és a nemzetközi klasszikusoktól a legújabb amerikai filmsikerekig. Fischer Gábor programigazgató a 2016. május 10-án megrendezett Média Hungary 2016 konferencián bejelentette, hogy a PRO4 Mozi + néven kerül áthelyezésre.

Az új márkanév 2016. július 11-én 6 órakor lépett hatályba, amikor visszaszámlálással elindította a promóciókat, és a Mozi + hivatalosan, 21 órakor indult el. Az első film, amelyet a csatornán sugároztak, a Z világháború volt. A musor.tv weboldalra kattintva megláthatja majd, hogy milyen sok funkcióval várja önöket weboldalunk, hiszen nálunk megtalálhatja azt is, hogy HD felbontásban lesznek nézhetőek a filmek vagy sem, valamint a korhatárokat is megtekintheti. Weboldalunkra kattintva minden műsorról és sorozatról rövid leírást olvashat és egy-egy képet is láthat a legfontosabb filmekből. Nálunk arra is van lehetősége, hogy elmentse kedvence csatornáit, így sokkal egyszerűbb lesz a böngészés.