A base top gel segítségével bármilyen elképzelés megvalósítható

Porcelán, épített köröm? Alakra esetleg mandulaforma, vagy inkább az ovális a tetszetősebb? Több centiméter hosszú, vagy csak épp hogy egy kis plusz? Ahány hölgy, annyiféle válasz születik ezekre a kérdésekre, és bizony nem könnyű eldönteni, hogy melyik is lenne a legjobb választás.

A base top gel segítségével bármilyen elképzelés könnyen kivitelezhetővé válik. Amikor már van egy jól megszokott körmösünk, akkor ő félszavakból is megérti, hogy mire is vágyunk éppen. Hisz azt, hogy milyen körmöt szeretnénk aktuálisan, azt nagyon sok minden képes befolyásolni. A kedvünk, az évszak, az időjárás, de még egy kiemelkedő program – például egy esküvő, amire hivatalosak vagyunk – is döntő fontossággal bírhat. Épp ezért ha tanácstalanok vagyunk, akkor ne habozzunk segítséget kérni, hisz egy igazán jó manikűrös szakember minden élethelyzetre tud egy kiváló megoldást. Szerencsére ma már tényleg csak a képzelet szab határt, hisz a rendelkezésre álló kiváló alapanyagoknak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen köröm elkészíthető.

Ehhez persze kell egy igazán ügyes kezű körmös is, aki pontosan tudja, hogy mit miért csinál, ám a megfelelő szerszámok, és anyagok nélkül még ez sem lenne elég. Egy strapabíró köröm a jó alapozásnál kezdődik, és a megfelelő védőréteggel fejeződik be. Erre pedig keresve sem találhatnánk a marilynails.hu által forgalmazott, remek minőségű ArchiBase, valamint ArchiTop géleknél alkalmasabbat. Ezeknek a termékeknek pedig nem csupán a tartóssága kiváló, de a kezelésük is rendkívül felhasználóbarát és egyszerű. A megfelelő előkészületeket követően percek alatt felhelyezhető az alapzselé, amely ezután villámgyorsan megköttethető. A base top gel remek megoldás akár építésnél, akár a géllakozás alapozásánál, hiszen rendkívül időtálló, és még erőteljes igénybevétel esetén is hosszú hetekig megbízható eredményt szolgáltat.