A fiatalos bőr titka – HIFU kezelés

Nehéz elfogadni a tényt, hogy az idő vasfoga kíméletlenül nyomot hagy a bőrön, aminek következtében megjelennek az első ráncok, amelyek idővel egyre mélyebbek lesznek. Ha nehezen viseli az öregedés egyértelmű nyomainak megjelenését, akkor célszerű kipróbálni a HIFU kezelést.

HIFU kezelés a laza, megereszkedett kötőszövet intenzív feszesítő technikája. A feszesedésnek köszönhetően a ráncok mélysége csökken, sőt az sem kizárt, hogy el is tűnnek. A ráncok megjelenése és mélyülése a nőket és férfiakat egyaránt érintő probléma. Tévhit, hogy csak a nőket zavarja, sok férfi is nehezen viseli, ha az öregedés jelei megjelennek az arcán, testén. Éppen ezért a HIFU kezelések hölgyeknek és uraknak egyaránt ajánlottak. Nem csak a már meglévő ráncok csökkentése érdekében érdemes HIFU kezelésnek alávetni magát, hanem megelőzés céljából is alkalmazható. A HIFU kezelés lényege, hogy a megfelelő mélységbe juttatja a hőt a mikro fókuszált ultrahanggal. Ennek következtében beindul a kollagén és elasztin termelés, amely a bőr két legfontosabb eleme. A kezelés maximális lövésszámmal körülbelül egy-másfél órán keresztül tart.

A páciensek egyik leggyakoribb kérdése, hogy a kezelés mennyire tartós. Erre nem könnyű válaszolni, ugyanis egyénenként változik a kezelés tartóssága. Többek közt függ a páciens bőrtípusától, életkorától, a bőrmegereszkedés mértékétől, illetve a külső környezeti hatásoktól. A HIFU bőrfeszesítő kezelést nyolc-tizenkét hónap elteltével lehet megismételni. A kezelést követő egy hétben érdemes olyan fényvédőt használni, amely legalább harminc faktoros. A szauna, szolárium, magas hőhatás és intenzív szauna használat a kezelés után legalább egy hétig kerülendő. Bővebb információkat a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon talál!